AHdvent

AHdvent 13. nap: Ajándékötletek férfiaknak

Lassan itt a karácsony és az ünneplés ideje. Mindenkinek megtaláltad már a megfelelő ajándékot csak a párodnak/apukádnak/tesódnak nem? Szorít az idő és nem tudod mivel lepd meg őket? Semmi vész, az alábbiakban összeszedtünk nektek pár ajándék tippet, ami szinte biztos siker lehet férfi szeretteidnél!

Mielőtt ajándékozna az ember, érdemes megvizsgálni azt, akinek szeretnénk adni, hogy mit szeret az illető, van-e valamilyen hobbija, valamilyen szenvedélye. Így elkerülhetjük azt, hogy személytelen ajándékot adjunk, ami a legjobban meg tudja ölni a hangulatot.

Könyv

Ezzel kapcsolatban érdemes szétnéznetek korábbi cikkeink között (főleg a friss megjelenésekről szólóak lehetnek érdekesek). Ám itt is érdemes figyelembe venni, milyen műfajt szeret, van-e valamilyen könyv, amit sokat emlegetett korábban vagy mondjuk a kedvenc sorozatának frissen megjelent része.

 

Gamer-kiegészítők

Ha az ajándékozandó hírhedten kütyümániás vagy videojátékfan, akkor érdemes lehet ehhez kapcsolódó ajándékban gondolkodni. Itt lehet szó, akár konkrét játékról, de akár telefonhoz kapcsolódó vagy bármilyen számítógépes vagy vr-eszközről. Ha ilyen ajándékban gondolkodtok, érdemes meglesni korábbi cikkeinket is!

 

Szépségápolási kellékek

Ha az érintett nagyon is ügyel a külsejére, akkor jó választás lehet neki valamilyen különlegesebb kozmetikai terméket venni. Ez lehet akár valamilyen jó minőségű bőrápoló vagy arctisztító, de ha a biztos hatás mellett odafigyelnél a környezettudatosságra is, akkor jó választás lehet egy-egy különleges csomagolásmentes szépségápolási termék is.  Ezek mellett ide tartozhat még akár a szakállvágó-igazító készlet, egy új borotva vagy éppen egy drágább parfüm.

 

Szerszámkészlet

Ha az úriember szabadidejében szívesen barkácsol, akkor jó ajándék lehet neki egy nagyobb szerszámkészlet, vagy olyasmi eszköz, ami még nem lelhető fel a fegyvertárában. A választék gyakorlatilag végtelen, csak arra kell odafigyelni, hogyha esetleg mi nem értünk a szerszámokhoz, akkor nagyon körültekintőek legyünk és pont olyasmit válasszunk, amire valóban szüksége van.

 

Autóhoz kapcsolódó termékek

Sok férfi nagyon kényes az autójára, így ha ez esetben is ez a helyzet áll fenn, akkor nagyon is jó ajándék lehet az érintettnek szinte bármi, ami az autóápolással kapcsolatos. Ez lehet akár valamilyen különleges ápolószer, üléshuzat, de akár szakkönyv is, a megfelelő törődésről/karbantartásról.

 

Társasjáték

Ha a férfi nagy társasjátékrajongó, akkor érdemes lehet szétnézni a társasjátékok között. Manapság már itthon is temérdek játék közül válogathatunk és butaság lenne azt gondolni, hogy a társasok csak a gyerekeknek valók. Érdeklődéstől függően találhatunk kalandozós, logikai, de akár horrortársast is. Ha pedig van egy nagyon szeretett játéka az illetőnek, akkor nagy valószínűséggel találhatunk hozzá kiegészítőt is, ami még izgalmasabbá teheti, sőt egészen új szintre is emelheti az élményt. Pluszpont a társasjátékban az, hogy egy-egy játékkal sokszor nemcsak egy egyszeri élményt veszünk, hanem tulajdonképpen számtalan későbbi együtt töltött időt.

 

(Közös) élmény

A korlátozások előtti időszakban nagyon nagy népszerűségnek örvendtek a különböző élményajándékok, mikor az ember nem egy tárgyat vett az ajándékozottnak, hanem konkrétan egy élményt. Itt is elég széles kínálatból lehetett válogatni pénztárcától függően. Az ember egy-egy ilyen ajándékkal mehetett akár lovagolni, hőlégballonozni, színházba, falat mászni, quadozni. A lehetőségeknek itt tényleg csak a képzelet szabott határt. Mióta a vírushelyzet beköszöntött kissé megritkult a kínálat, viszont még így is rábukkanhatunk érdekes élményekre, amiket akár közösen is átélhetünk.

 

Közös emlékekre emlékeztető dolog

Ez az utolsó kategória nekem személy szerint a kedvencem. Itt ugyanis pont az a lényeg, hogy a férfit valami kedves vagy éppen vicces közös élményre utaló ajándékkal lepjük meg. Ez lehet akár egy apró tárgy, aminek az átlag ember számára nincs semmi jelentősége, az érintetteknek viszont nagyon is sokat jelent és pozitív dolgokat idéz fel. De ide sorolhatjuk még a kézzel készült, egyedi ajándékokat is, amik szintén azáltal válnak értékesség, hogy időt szántunk rá és hogy szívből jönnek.

Hozzászólások