Életmód

Leteszteltük: Eucerin DermoPure

Nemrég indult a TRND Hungary legújabb projektje, amelynek keretein belül lehetőségem akadt letesztelni az Eucerin DermoPure termékcsaládot. Az újdonságot célzottan a zsíros és aknés bőrre fejlesztették ki. Az indulócsomag nemrég érkezett meg hozzám, így máris lehetőségem akadt kipróbálni a három termékből álló DermoPure-t. 

A doboz tartalmazott egy 400 ml-es kiszerelésű mélytisztító arclemosó zselét, egy 50 ml-es mattító fluid-ot, egy 40 ml-es bőrmegújító szérumot, 32 darab termékmintát, egy brosúrát és egy piackutatási kérdőívet, amelyet a barátokkal tudunk kitöltetni.

Velem kapcsolatban érdemes tudni, hogy korábban rengeteget szenvedtem a zsíros bőrömmel, pattanásokkal, gennyes gyulladásokkal és mitszerekkel. Mára ez már jobb, hiszen huszonévesen sokat változunk, ám továbbra is zsíros, fényes és néha előjönnek a gócok is.

Az első dolog, ami szembetűnt, az az volt, hogy milyen hatalmas kartonban érkezett meg a termékcsalád. A három alapterméken kívül volt benne még sok-sok minta, amit meg tudok osztani a családdal és barátokkal egyaránt. Remek lehetőség, hogy széles körben terjesszem a projektet és az Eucerin-t. Még aznap adtam belőle egy barátnőmnek, aki legalább annyira örült neki, mint én az egész doboznak.

A zselét és az szérumot még aznap este kipróbáltam és szerencsére nem kellett csalódnom. Az arclemosó tökéletesen tette a dolgát, megtisztított minden szennyeződéstől és maradék sminktől. Nem csípett, frissítő és kellemes illatú a termék. Ezt követően a száraz arcomra felvittem a szérumot, amely bársonyossá tette a bőrömet. A tisztítást követően a szérum pár másodperc alatt eltűnt, teljes mértékben beszívta a terület, amire felvittem. A szérum előnye továbbá, hogy nagyon kevés szükséges belőle egy-egy alkalommal. A zseléből szintén elég egy nyomás, ami miatt biztosan hosszú ideig elég lesz a 400 ml-es kiszerelés. Az arctisztító kapcsán érdemes kiemelni a hatékony tisztítás mellett azt is, hogy nagyon jól összehúzza a pórusokat. Másnapra sokkal simább lett tőle az arcom.

A reggeli rutin kapcsán a zselé mellett alkalmaztam a nappali mattítót is – ami hasonlóan az esti krémhez –, gyorsan beszívódott, kevés kellett belőle és nem utolsó sorban tette a dolgát. Meglepődtem rajta délután háromkor, hogy még mindig sima és matt a bőröm. A korábban alkalmazott arctisztítók kapcsán sajnos nem volt ilyen pozitív élményem. Pár órán belül mindegyik hatása eltűnt és ugyanolyan fénylő lett tőle a bőröm. Ennél ezt nem tapasztaltam, sőt, még az esti órákra is egész szép hatása volt.

Negatívumként talán egyetlen egy dolgot tudnék megemlíteni, méghozzá a zselét, amit ha felviszek az arcomra, akkor a sebek, aknék területén enyhe csípőérzést tapasztaltam. Ez persze egyáltalán nem elviselhetetlen, pár másodperc alatt elmúlik, de érdemesnek tartottam megemlíteni, hogy teljes képet kapjatok a termékcsaládról.

Mivel az Eucerin termékeket főként gyógyszertárban lehet beszerezni, így nem voltak félelmeim vele kapcsolatban. Ismertem korábban is, ám használni még nem volt alkalmam. Családon belül volt, aki már kipróbálta, hiszen számos bőrproblémával rendelkezünk, így bőrgyógyász javaslatára erre esett a választás egy időszakban. Most ismét találhatü belőlük idehaza, amit kizárólag a TRND-nek és az Eucerin felajánlásának köszönhetünk.

Az eddigi tapasztalataim alapján ár-érték arányban a lehető legjobb választásnak tartom. A termék hosszútávú hatása több hét után derül ki, így érdemes figyelni az instagram fiókunkat, ahol mindenképpen beszámolok a fejleményekről.

Hozzászólások