Szépségápolás

Csomagolásmentes szépségápolás I.

Amint láthatjátok a magazin oldalán nagyon sokszor találkozhattok magyar márkákkal, aminek az az oka, hogy nagyon fontosnak tartjuk a hazai piac támogatását, és egy-egy cikkünkkel mi is szeretnénk felnyitni a szemeteket ezen a téren is. Ezen kívül, ha követitek az Instagram oldalunkat, akkor értesülhettetek arról is, hogy Bea Johnson: Zero Waste könyvét olvassuk. A környezetvédelem, az ökolábnyom csökkentése, mérséklése az elmúlt időszakban egyre nagyobb figyelmet kap, aminek mi is nagyon örülünk. A mai magyar márka is teljes mértékben beépíthető ebbe a szemléletmódba.

Főnix Természetes Szappan: A szappant a Femini Box júniusi számából ismertem meg. A Femini Box Magyarország első számú női, kézműves meglepetésdoboza. A dobozból kivéve már kinézetre is nagyon megfogott ez a darab. Csodás süteményes kivitelezés, kellemes visszafogott illat.

A termék kecsketejes verzióban landolt hozzám, és el kell hogy mondjam, ez az eddigi legkedvencebb kézműves szappanom, amit valaha is próbáltam. Nem szárít, nem irritál, könnyedén használható, ekcémás bőrre is alkalmazható. Hajmosáshoz, kézmosáshoz és fürdésre is kipróbáltam, leginkább az utóbbira vált be. Nem szárította a bőröm, bár azt hozzá kell tennem, hogy nekem nyáron zsírosabb textúrájú az arcbőröm, de mindemellett vízhiányos is.  Ha kacérkodtok a szappanokkal vagy ti is szeretnétek jobban áttérni a csomagolásmentes életmódra, mindenképpen ajánlom nektek ezt a magyar márkát kipróbálásra. A Főnix Természetes Szappan helyileg Nagykőrösön van, de a Facebook oldalon le lehet adni online rendelést, így bárhol is lakjatok a termékek így is eljutnak hozzátok.

Ti mennyire figyeltek oda az ökolábnyomotok csökkentésére?

Hozzászólások