Nemsokára startol az Agave Könyvhét!

Sajnos az már biztos, hogy idén a vírusra való tekintettel elmarad szinte minden nagyobb könyves esemény, köztük a Könyvhét is, amit sokan nagyon sajnálunk. Ezen szeretne segíteni valahogy az Agave Kiadó is, akik úgy döntöttek a helyzetre való tekintettel megrendezik a saját Könyvhetüket!

A kiadó nemrég nyitotta meg saját kávézóját a Nagymező utcában, ahol a finom sütik, kávék és szendvicsek mellett állandó akciók is várják a betérőket. Ilyen például az állandó 15%-os kedvezmény, de emellett természetesen folyamatosan lesznek különböző időszakos akciók is.

Sőt, a kiadó nemrég azt is bejelentett, hogy így, hogy elmarad a hivatalos Könyvhét, ők megrendezik a saját mini Könyvhetüket, melynek helyszíne szintén az újonnan megnyílt kávézó lesz. Az eseményre 2020. szeptember 17 és 20 között kerül sor. Ezekben a napokban a kávézó mindennap reggel kilenctől egészen este hétig nyitva tart, valamint minden kötetükre 25%-os kedvezményt adnak, több címük ráadásul már 1000 forintért is beszerezhető lesz!

Több vendéggel is készülnek az eseményre, köztük lesz például Tóth Edu humorista is, aki újonnan megjelent könyvét dedikálja is az érdeklődőknek szombaton 10 és 12 óra között.

Emellett természetesen még számos remek programmal készül a kiadó, amiket folyamatosan jelentenek be, így tehát érdemes figyelni a Facebook-oldalukat, hogy semmi érdekesről se maradjunk le! Emellett persze ugyanúgy érdemes böngészni a kávézó saját Facebook és Instagram profilját is.

Mi már nagyon izgatottak vagyunk a az Agave Kiadó saját könyvhete miatt és biztos, hogy jó pár programra el fogunk majd látogatni. Találkozunk ott esetleg valamelyikőtökkel? Írjátok meg kommentben!

Hozzászólások