Rólunk

Kik vagyunk mi? Kik azok, akik rendszeresen megosztják a gondolataikat mindenről és hetente többször írunk nektek? Ezen az oldalon megismerhettek minket, az AH magazin íróit.

Érdeklődés:
info@ahmagazin.com

Üzleti megkeresés:
eszter.benedek@ahmagazin.com

Művészsarokban való megjelenés:
info@ahmagazin.com

Benedek Eszter Főszerkesztő
Elérhetőség: eszter.benedek@ahmagazin.com

Az olvasás iránti szeretet már egész kicsi korom óta jelen van az életemben. Tizenhárom éves koromra értem el oda, hogy a saját történetemet meg szeretném osztani másokkal, így létrehoztam az első blogomat. Az idő haladtával már nem csak a történeteimet, hanem a véleményemet is publikálni kezdtem egyes blogokból, könyvekről és filmekről, míg végül minden vágyam az lett, hogy egyszer hivatásos újságíró legyek. Ma már marketinges munkám mellett egyetemre járok, hogy valóra váltsam az álmom. Úgy érzem jó úton haladok… 🙂

Kurdi Réka – Vezető szerkesztő
Elérhetőség: reka.kurdi@ahmagazin.com

23 éves blogger vagyok. Nagyjából öt éve indult útnak az írói karrierem, amikoris megnyitottam első saját kritikás oldalamat. A Revorina Critics-et 2013 óta napról-napra többen olvassák, ám mindez nekem nem volt elég. 2017-ben úgy döntöttem, hogy a filmek és sorozatok világa mellett szeretnék más témában is írni. Ekkor jött a lehetőség, hogy csatlakozzam az AH csapatához, amelyben azóta is tevékenykedem. Továbbra is a média a fő kategóriám, de emellett kultúra, életmód és gasztronómia témában is kifejtem a véleményemet. Első nagyobb sikerem a Kulturkörút cikksorozat létrehozása, amelyre azóta is nagyon büszke vagyok. Célom, hogy írásban minél jobban kiteljesedjek, emellett pedig a karrieremet egyengessem. Még a kettő összehangolása sem kizárt.

 

Könyv és kultúra rovat

Matuz Kata – Szerkesztő
Elérhetőség: kata.matuz@ahmagazin.com

Szenvedélyes könyvmoly vagyok és lelkes betűvető. Imádom a napfelkeltét és a fordulatos könyveket, utálom a rossz időt és a lényegtelen beszédet. 2017 májusában kerültem az AH magazinhoz, azóta rendszeresen publikálok. Korábban is részt vettem mindenféle irodalmi pályázatokon, de mégis ezt a projektet érzem magamhoz a legközelebb, nemcsak a profi csapat miatt, hanem azért is, mert rendkívül családias és összetartó közösségbe kerültem, ahol mindenki segíti a másikat. A jövőben szeretnék a német nyelvvel és az irodalommal foglalkozni, legszívesebben tolmácsként vagy műfordítóként dolgoznék a későbbiekben.

Molnár Dorka – Szerkesztő
Elérhetőség: dorka.molnar@ahmagazin.com

Írok és olvasok – ez a két szenvedélyem kilenc éves korom óta megvan, vagy talán régebb óta is. Elindultam egy úton, találtam magamnak egy álmot, és hét év után még mindig haladok ezen az úton, az álmom pedig elérhetőbb, mint eddig bármikor. Blogot írok, emellett pedig készül az első könyvem. Két év múlva érettségizek, az egyetemen pedig anglisztikát tervezek tanulni, műfordítónak készülök. A könyvekben a mögöttes üzeneteket keresem, ezért írok könyvajánlókat – szeretném ezt az üzenetet mindenkihez eljuttatni. 🙂

 

Média, Geek és Bulvár rovat

Nagy Vivien – Szerkesztő

Amióta az eszemet tudom, imádok írni, és szinte nem telik el olyan nap, hogy ne koptatnám a billentyűzetet. Legyen szó regényről, novelláról, vagy bármilyen témájú cikkről, mindegyik megírásába ugyanazzal a lelkesedéssel vetem bele magam. Kiváncsi vagyok, hogyan működik a világ. Az élet minden területen képes vagyok valami olyat találni, ami ihletet ad egy-egy írás elkészítéséhez. Zenerajongóként és sorozatfüggőként az AH Magazinnál a Média kategóriában találtam meg a helyem, a legtöbb cikkemmel ott találkozhattok.

Murvai-Czakó Eszter – Szerkesztő

12 éves korom óta írok, kisebb – nagyobb megszakításokkal. Eleinte versekkel próbálkoztam, de rájöttem, hogy inkább a hosszabb terjedelmű történetek állnak hozzám közelebb. Próbálkoztam mesékkel, majd ahogy idősebb lettem komolyabb témák ihlettek meg. Ezáltal nagyon sok befejezett illetve befejezetlen regény lapul a fiókomban. Az első blogom 8 évvel ezelőtt nyitottam, hogy egyfajta terápiaként kiírjam magamból az érzéseimet. Azóta is aktívan tevékenykedem a blogos világban. Kreatív, álmodozó, folyton ötletelő lány vagyok, aki talpraesett és vicces. Jelenleg dolgozom, mellette pedig az ELTE hallgatója vagyok.

Lócska Szabina Nina – Szerkesztő

Nina vagyok, 27 éves. Körülbelül 2008 óta blogolok, emellett rajongói oldalakat is szerkesztek/szerkesztettem, így leginkább a média világában találom meg a helyem. Sorozatfüggő vagyok, imádom a filmeket, leginkább a horrort, szeretek játszani és persze próbálom követni a kedvenc sztárjaim életét. Ezek a témák érdekelnek a leginkább és remélem szeretni fogjátok a cikkeimet.