Könyvek

Szeptemberben érkezik a Csellengő gyerekek sorozat harmadik kötete!

Szeptemberben érkezik a rajongók legnagyobb örömére a Csellengő gyerekek sorozat következő része! Seanan Mcguire nagy sikerű sorozatának folytatása ismételten a Fumax Kiadó gondozásában jelenik meg, várhatóan már idén ősszel.   

Az írónő Csellengő gyerekek című sorozata idehaza is nagy rajongótáborral rendelkezik. A külföldön már hét kötetes szériának itthon a harmadik kötete érkezik, melynek címe a Cukorszín égbolt alatt lesz. Az önállóan is olvasható kötetek főszereplői olyan gyerekek, akik egy ajtón át valamilyen varázsvilágba érkeztek, ám onnan hazakeveredve nem találták meg újra a helyüket a társadalomban. Az ő számukra jött létre az Eleanor West otthona nevű intézmény.

Mindegyik rész egy-egy gyermek történetét meséli el az otthon lakói közül. A harmadik kötetben a már korábban is feltűnő Sumi lesz a középpontban, aki Cukorkaföldön járt.

A Fumax korábban már kénytelen volt a járványhelyzet miatt tolni a megjelenést, így a sorozat rajongói most még jobban örülhetnek, hogy a hírek szerint várhatóan szeptemberre, a Könyvhétre mégis érkezhet a várva várt könyv. A borító már el is készült, ami gyönyörűre és kifejezőre sikeredett. A korábbiakhoz hasonlóan ez is Tóth Zoltán munkáját dicséri. A fordításért pedig továbbra is Miks-Rédai Viktória felel.

Mi már nagyon izgatottak vagyunk és alig várjuk, hogy olvashassuk, úgyhogy amint előrendelhetővé válik, azonnal le is csapunk rá! Ti tervezitek megvenni a könyvet? Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Hozzászólások