Filmek

Filmek, amiket szeptemberben látnunk kell

Hamarosan vége a nyárnak és beköszönt az ősz első hónapja, a szeptember. Hogy mit tartogatnak számunkra a mozik? Megmutatjuk nektek. Öt különböző stílusú újdonságot hoztunk és természetesen kíváncsiak vagyunk arra, hogy Ti mit néznétek meg ezek közül.

Szeptember 3.

Szeptember 3-án mi is elsők közt nézhetjük meg a Miután összecsaptunk című romantikus filmet, amelyet Roger Kumble rendezett. A hatalmas sikernek örvendő Miután folytatását már nagyon várják a rajongók. A történetét már párszor megosztottuk veletek és szerintem már mindenki kívülről tudja, hogy Tessa (Josephine Langford) és Hardin (Hero Fiennes Tiffin) nem éppen zökkenőmentes szerelmi kapcsolatáról fog szólni. Érdekességként elárulom, hogy Vámpírnaplók-ból ismertté vált Candice King-et és a Riverdale sztárjának testvérét, Dylan Sprouse-t is látni fogjuk az alkotásban.

Szintén szeptember 3-án, még egy érdekes és régóta várt filmre ülhetünk be, ami a kicsit sötétebb stílusú alkotások szerelmeseinek kedvez. Josh Boone rendezésével érkezik Az új mutánsok horror, sci-fi, amelyben fiatal különleges képességekkel megáldott tinédzserekkel találkozhatunk. Öt kamasz mutánst tartanak akaratuk ellenére egy titkos létesítményben, ahol a múltjuk és önmaguk elől próbálnak elmenekülni, miközben túl is kell élniük azt a helyet, ahol vannak. Ezeket a különleges képességű gyerekeket olyan színészek alakítják, mint a Trónok Harcából ismertté vált Maisie Williams és Anya Taylor-Joy, akit a Széttörve és az Üveg című horrorfilmben láthattunk. Továbbá találkozhatunk Charlie Heaton-nal, aki a Stranger Things sorozatban tűnt fel, Henry Zaga-val, akit a 13 okom volt-ból ismerhetünk és végül a The Originals egyik ellenségét alakító Blu Hunt is szerepelni fog a filmben.

Szeptember 10.

Elérkezett az az idő is, amikor végre láthatjuk a Mulan élőszereplős változatát. Reméljük a vírus már nem tolja tovább ennek a várhatóan remekműnek a bemutatását. A Mulan eredetileg március 26-án került volna a mozik vásznaira, de a veszélyhelyzet miatt ez egészen szeptember 10-ig csúszott. Mostmár viszont ez a Disney alkotás úton van hazánkba és hozza magával Kína legnagyobb színészeit. A hercegnő karakterét Liu Yifei alakítja, aki mellesleg ért a harcművészethez is. Láthatjuk majd Jet Li-t, mint kínai császárt és Donnie Yen-t, mint Tung parancsnok. A történet szerint egy fiatal kínai leány álcázza magát férfi harcosként, hogy megmentse apját. A filmet Niki Caro rendezte.

Újra birtokba veszik az ARMY-k (BTS rajongótábora) a mozikat, ugyanis a dél-koreai fiúbanda, azaz a BTS dokumentumsorozatát és koncertfilmjét fogják vetíteni szeptemberben. A Bring The Soul: The Movie-ban nyomon követhetjük a fiúkat, tehát megtudhatjuk, hogy mi történt velük a „Love Yourself in Seoul” világkörüli túrnéjukon és természetesen a kulisszák mögé is betekinthetünk.

Utazz a BTS csapattal a Break the Silence: The Movie turné alatt és tekints be a kulisszák mögé a tagokkal együtt. A fiúknak garantáltan egy másik oldalával fogsz találkozni. Mind a heten (RM, V, J-Hope, Jin, Jimin, Suga és Jungkook) őszintén mesélnek élményeikről és olyan dolgokat is elárulnak, amit eddig nem tudhattunk róluk. – ígérte a kiadó. 

A film posztere az alábbi linken megvásárolható. A dokumentumsorozat és koncertfilm rendezője Park Jun-soo volt.

Szeptember 17.

Folytatódik a Matthew Vaughn által rendezett kémfilm, a King’s Man. A sokszor elhalasztott alkotást végre a mozik vásznain is láthatjuk, ami a kezdeteket fogja bemutatni.

Egészen a huszadik század elejére ugrunk vissza, amikor is megszületik a titkos ügynökség. Mivel a történelem legrosszabb zsarnokai és bűnözői összegyűlnek, hogy háborút tervezzenek milliók elpusztítására, valakinek versenyeznie kell az idővel, hogy megállítsa őket. Eredetileg februárban jelent volna meg, amiről korábban már írtunk is, de végül szeptemberre tolódott a bemutatása. Főszerepben láthatjuk a gyönyörű Gemma Arterton-t, a sármos Daniel Brühl-t, akik mindketten Az én Zoém című filmben szerepeltek. Továbbá Djimon Hounsou, Harris Dickinson és Ralph Fiennes alakításával is találkozhatunk a King’s Man – A kezdetek című filmben.

Melyik alkotást szeretnétek a legjobban megnézni a moziban és mi az ami szerintetek hiányzik a listáról?

4+1 film, amit augusztusban látnunk kell

Hozzászólások