Sorozatok

Jön a Stranger Things negyedik évada

A Netflix hivatalosan is megújította a Stranger Things-t egy negyedik évadra, és az új beharangozó videótól máris izgatottabbá váltak a rajongók.

Kiderült, hogy a Stranger Things következő, azaz negyedik szezonjának a címe a „Mi már nem vagyunk Hawkinsben” lett, tehát biztosak lehetünk abban, hogy új helyszínen fogjuk látni kedvenceinket. A találgatások már elkezdődtek, talán Róma vagy esetleg Oroszország? A dátum is kirajzolódni látszódik, ugyanis a forgatásokat még nem kezdték el, de az interjúk során annyit megtudhattunk, hogy év végén fogják elindítani a kamerákat, szóval a sorozat körülbelül 2020 vége felé várható.

A Netflix azt is bejelentette, hogy a sorozat készítői, a Duffer testvérpár egy átfogóbb szerződést írt alá a streaming szolgáltatónál.

A Duffer tesók megragadták a nézőket a világ minden tájáról a Stranger Things segítségével, és örülünk, hogy kibővítjük a velük való kapcsolatunkat, élénk fantáziájuk más film – és sorozatprojektekbe is meg fog valósulni, amiket a Netflixerek imádni fognak. Alig várhatjuk, hogy megtudjátok, mi lapul még a The Duffer Brothers-ben. – mondta Ted Sarandos, a Netflix vezérigazgatója.

A Duffer testvérpár pedig hozzátette:

Nagyon örülünk, hogy folytatjuk megállapodást kötöttünk a Netflix-szel. Ted Sarandos, Cindy Holland, Brian Wright és Matt Thunell óriási esélyt adott nekünk és a műsorunknak – ezzel pedig örökre megváltoztatta az életünket. A kezdetektől egészen a Stranger Things harmadik évadáig a Netflix teljes csapata olyan támogatást, útmutatást és kreatív szabadságot nyújtott nekünk, amiről mindig álmodtunk. Alig várjuk, hogy még több történetet készítsünk együtt – természetesen kezdve a Hawkinsba való visszatéréssel!

Hozzászólások