Filmek

Filmajánló: Szerelem első vendéglátásra

A karantén időszakot szeretnénk mi is megkönnyíteni a számotokra, így igyekszünk újdonságokat mutatni nektek. Most egy filmről olvashattok, amelyet a tavalyi évben mutatott be a Netflix.

2019-es romantikus vígjáték augusztus végén jelent meg a Netflix csatornáján. A filmet a Kegyetlen játékok, Roger Kumble rendezője készítette, Elizabeth Hackett és Hilary Galanoy forgatókönyvéből.

Gabriela Diaz élete fenekestül felfordul, amikor elveszti munkahelyét és barátját is. Benevez egy versenyre a Win-ann-In oldalon, ahol ő lett a szerencsés nyertes, ezzel együtt pedig egy fogadóval, Bellbird Valley-vel lett gazdagabb Új-Zélandon. Auckland-ben azonban nem az várja őt, amire számított és egészen más az élet, mint Amerikában: farm, állatok és egy elhanyagolt ház. A fogadót teljesen fel kell újítani, ebben pedig a város egyik férfija, Jake Taylor lesz a segítségére.
Gabriela beleveti magát az életbe, ahol megismeri a vidéket, a helyieket, Jake pedig segédkezik a ház renoválásában.
Kettejük között kezdettől fogva forr a levegő, sok időt töltenek együtt, Gabriella pedig megszereti a helyet. Azonban egy nem várt fordulat beleszól kettejük, de legfőképp Gabriella életében és végig kell gondolnia mi legyen Bellbird Valley farmmal?

A Falling Inn Love főszerepére az Apja, fia, unokája című sorozatban is látható, Christina Milian-t kérték fel, Jake-t pedig az Janet King széria sztárja, Adam Demos alakítja. A filmben szerepel még az Amerikai Horror Story ismert Jeffrey Bowyer-Chapman, illetve Anna Julienne, a 800 szó című sorozat Katie-je.

Hozzászólások