Filmek

Világpremier: Miután összecsaptunk

Hamarosan, pontosabban 2020. szeptember 3-án a Big Bang Media Magyarországon is bemutatja hazánkban a Miután összecsaptunk című filmet, a hatalmas sikerű Miután folytatását. A Roger Kumble rendezte könyvadaptáció második részével ismét egy romantikus és fordulatos alkotásra számíthatunk.

A története szerint Tessa és Hardin mindent megtesz azért, hogy működjenek köztük a dolgok. Tessa tudja, hogy Hardinnak van egy kegyetlen énje, de amikor a kapcsolatukról derülnek ki dolgok, a lány magánívül lesz és szakítani akar, azt akarja, hogy a szerelme eltűnjön az életéből. Hardin tudja, hogy hibát követett el, életének talán a legnagyobbját. Azonban harc nélkül nem megy el. Vajon meg tud változni? Megváltozik a szerelméért? Reméljük igen.

A filmhez kaptunk egy érzéki posztert is, amelyen a két főszereplő van középpontban, továbbá egy idézetet is olvashatunk.

Tehát, ahogy az előzetesben és a poszteren is láthatjuk a főszerepben ismét találkozhatunk Tessa-ként a gyönyörű és tehetséges Josephine Langford színésznővel és a jóképű Hero Fiennes Tiffin is újra felveszi Hardin karakterét. Továbbá látni fogjuk a Vámpírnaplók-ból ismertté vált Candice King-et és a Riverdale sztárjának testvérét, Dylan Sprouse-t.

Ti is annyira várjátok már a filmet, mint mi?

Hozzászólások