AHavi kedvenceink

Filmek, sorozatok

Október végén néztük meg ismerősökkel a Demóna második részét 4D-ben és egyszerűen lenyűgöző volt. Természetesen az élmény még nagyobb volt az effektekkel, mozgásokkal, szagokkal és levegővel megspékelt moziban. A Maleficent első része is nagy kedvencemmé vált, de a másodikban még jobban beleszerettem a gonosz tündérkeresztanya történetbe. Angelina Jolie remekül alakította Demónát és Elle Fanning nem is lehetett volna gyönyörűbb hercegnő. Az új tündérlényekkel sokkal nagyobb hatást keltettek. Nagyon imádtuk a kis koboldot, mindig meg tudott minket nevettetni és tetszett, hogy ismét beleszőtték a halálos rokkát. Izgalmas volt és fantáziadús, imádnivaló disneycsemege.

Nina

Havi kedvencnek a Legacies 2. évadát írnám. Az első szezon befejezését követően izgatottan vártam mi lesz kedvenceimmel, főleg Hope Mikaelson-nal, aki feláldozta magát szerelméért és Mystic Fallsért. A folytatástól eddig azt kaptam amit vártam. Izgalmas részek, gördülékeny, fordulatos jelenetek, de a legfőképp az, hogy kiderüljön az igazság. Nagyon szerethető sorozat, a misztikus világát is belevéve, Hope karaktere pedig számomra a legkedvesebb.

Eszter

Könyv, kultúra

Az én ehavi kedvencem Sarina Bowen és Elle Kennedy közös regénye, az Ez a srác volt. Két fiú, akik tizenévesen, egy részeg éjszakán átléptek egy határt, négy év múlva újra találkoznak. Az egyiküknek az az este, és az azt követő időszak, amikor a barátja megszakította vele a kapcsolatot, kérdésekkel teli, a másikat pedig a bűntudat gyötri. Most, amikor a jövőjük a tét, összehozza őket a sors, és rajtuk múlik, megmentik-e a barátságukat – már ha ez barátság volt valaha is.

Dorka

A könyves kedvenceim között szerepelt Colleen Hoover novemberben megjelent alkotása. A November 9 egy szívszorító regény, amelyben Fallon és Ben szeret egymásba úgy, hogy évente csak egyszer találkoznak, a maradék időben egyáltalán nem tartják a kapcsolatot. A pár ezen az egy napon beszélgetnek, ismerik meg egymást és szeretnek a másikba. Kicsit szürreális a sztori, de valahol mégis hihető és élvezetes. Nagyon tetszettek a karakterek, és bár a történet nem az írónő legjobbja, mégis élveztem és szerettem. Ajánlom minden CoHo rajongónak, aki egy kukckózós napra keres magának regényt, hiszen biztos vagyok benne, hogy nem fogjátok tudni letenni. Karácsonyi ajándéknak is tökéletes akár adod, akár kapod!

Réka

Zene, média

Kevesen ismerik Kate Voegele-t, aki korábban a Tuti gimi a stábját erősítette. A színész- és énekesnő inkább utóbbi témában jártas, persze színésznőként sem utolsó. A sorozat befejeztét követően kollégájával, Tyler Hilton-nal maradt kapcsolatban, akivel szinte folyamatosan úton vannak és turnéznak. A két előadó között van kémia, ám semmi közük egymáshoz, hiszen a hölgy 2012 óta férjnél van, míg Tyler 2015-ben vette el Megan Park színésznőt. Kate legutóbb megjelent dala a French, egy kellemes ballada, ami a havi kedvenceim közé sorolta őt és az alkotást egyaránt.

Réka

Megjelent a dél-koreai fiúcsapat, a WINNER legújabb és egyben egy ideig az utolsó minialbuma, mert az egyik tag, Jinwoo hamarosan katonaságba vonul. A Cross album remek lett, kaptak szóló részt is a srácok, emellett pedig a SOSO dalukban és videóklipjükben ismét egy újabb oldalukat, a sötétebb vonalukat mutatták meg nekünk. A turnéjük is fergeteges lehet a videókat elnézve. Nagyon szeretem őket. Remélem a másik három tag, akik még nem vonulnak be sok-sok új és nagyszerű zenével fognak minket rajongókat meglepni.

Nina

AHavi kedvenceink

Hozzászólások