MédiaZene

Zenei hírek, amikről lemaradhattál – Visszatértek a ex-Disney sztárok

Az elmúlt időszakban elég sok zenész tért vissza a palettára és rukkolt elő újdonsággal. A spanyol Tini és Maluma mellett visszatért jópár ex-Disney sztár is. A Jonas Brothers a múlt héten sokkolta a rajongókat, hogy hamarosan visszatérnek. Erre alig pár napot kellett várni, hiszen február 28-án megjelent legújabb alkotásuk, Sucher címmel. A testvérek 2013-ban dolgoztak együtt utoljára, tehát több, mint 6 évet kellett várni a visszatérésükre. Az új kislemez hatalmasat tarolt, hiszen pár nap alatt közel 50 millióan nézték meg az számhoz tartozó videót youtuben.

Selena Gomez a tavalyi évet pihenéssel és regenerálódással töltötte. A 2019 az ő éve lesz, hiszen elkészítette benny blanco-val, Tainy-val és J Balvin-nal közös dalát, az I Can’T Get Enough-ot. A szám a megszokottnál rövidebb lett, hiszen még a három percet sem éri el, ettől függetlenül a rajongók többsége beleszeretett a közreműködésbe. Ezen felül pedig többen látták Selena-t stúdióban, ahol naponta 8-9 órát tölt, tehát biztosan érkezik a soron következő nagylemeze.

Jonas Blue már számos énekessel dolgozott együtt. Korábban Joe Jonas és Liam Payne is csatlakozott hozzá egy-egy dal erejéig, most pedig az argentin díva, Tini Stoessel döntött úgy, hogy készít vele egy közös dalt. A Wild félig angol, félig spanyol nyelven íródott, így a klip is ehhez igazodik. A két zenész mellé csatlakozott még Chelcee Grimes is, aki idehaza egyelőre nem annyira ismert.

Maluma neve senki számára nem lehet ismeretlen. Korábban Shakira-val énekelte fel a nagysikerű Clandestino című számot, most pedig megjelent legújabb alkotása, amely a HP nevet viseli. Ahogy azt már megszokhattuk, saját anyanyelvén, saját stílusban készítette el mind a dalt, mind pedig a videót. Az énekes nem mellesleg nyáron Magyarországon koncertezik. A jegyeket itt érhetitek el.

Clean Bandit és Ellie Goulding korábban még nem zenéltek együtt, de végre ennek is eljött az ideje. Nemrég jelent meg ugyanis közös szerzeményük, amely a Mama címet viseli. Az ehhez tartozó kisfilm február végén került fel a youtube-ra.

Kygo is régen rukkolt elő újdonsággal. Most Valerie Broussard-dal közösen kiadták a Think About You című számot. A kislemez Valentin-napon jelent meg, ám a hozzá készült kisfilmre mindezidáig még várni kellett.

Rita Ora sem tétlenkedik, ugyanis megjelent legújabb dala és ezzel együtt a dalszöveges videója is, amely az Only Want You nevet viseli. A számot 6LACK-kal közösen készítették el, a hozzá tartozó kisfilm pedig egyelőre várat magára, de Ritát ismerve, nem sokáig.

Julia Michaels nevét nemrég ismerhettük meg, amikoris megjelent Selena Gomez-zel közös dala, az Anxiety. Az énekesnő legutóbb a One Direction korábbi tagjával, Niall Horan-nal készítette el nagylemezének What A Time című számához tartozó videóklipjét.

Bruno Mars már számos közreműködést tudhat maga mögött, de mindenkit meglepett, mikor a minap megjelent Cardi B-vel közös szerzeménye. A Please Me-hez tartozó kisfilmet pár nap alatt közel 26 millióan tekintettek meg youtube-n.

Bebe Rexha legutóbb David Guetta és J Balvin oldalán mutatkozott a Say My Name kapcsán. Most viszont ismét egy saját szerzeménnyel lepte meg a rajongókat. A Last Hurrah-t az Oscar egyik utópartiján már bemutatta, most viszont a klipet is megkaptuk végre.

Martin Garrix nagy kedvence a mai fiataloknak. A Bonn-nal közös dalát és klipjét a minap mutatta be, amely a No Sleep címet kapta. Nektek, hogy tetszik az újdonság?

Hozzászólások