Sorozatok

Netflix-sorozat készül a pszichothrillerből!

Nemsokára újabb könyvadaptációval örvendeztet meg minket a Netflix. A méltán híres Sarah Pinborough pont abból a regényéből készül rövidesen sorozat, ami Magyarországon ismertté tette őt. Ez pedig nem más, mint egy csavarokkal teli pszichothriller, a Ne higgy a szemének!

A történet középpontjában Louise áll, aki egy bárban megismerkedik egy férfival, akivel aztán még csókot is váltanak. A lány nem sokkal később új munkahelyén szembesül a keserű valósággal: a bárbeli férfi az új főnöke, David és természetesen házas. Ezután jöhetnének a megszokott klisék, amivel a könyv csak egy újabb lenne a tömegével gyártott halomból, ám itt rögtön jön is egy csavar. Valami olyasmi, amire az olvasó csak a legutolsó esetben számítana. Innentől kezdve semmi sem úgy alakul, mint ahogy azt várnánk, és csak egy fordulatosabb, szövevényesebb lesz a történet.

A Ne higgy a szemének! nem egy szerelmes történet, nem egy krimi és még csak nem is egy klasszikus thriller. Sokkal több mindezeknél. Már könyv formában is rendkívül ütősre sikerült, éppen ezért mi már nagyon kíváncsian várjuk magát az adaptációt, ami mégcsak nem is egy film lesz, hanem rögtön egy egész sorozat!

A történetet A korona című sorozat készítői jegyzik majd, így joggal reménykedhetünk egy rendkívül színvonalas és látványos alkotásban. A művet Steve Lightfoot producer és forgatókönyvíró, illetve Angela LaManna író gyúrja át forgatókönyvvé. Kíváncsian várjunk milyen lesz a végeredmény!

„A való életben nem történnek ilyen dolgok. Gyilkosság. Elrejtett holttestek. Csak a hírekben és filmekben meg könyvekben. Nem az én földhözragadt, unalmas létemben.”

Hozzászólások