HírekMédiaZene

Újra összeállt a Jonas Brothers

A 2000-es években berobbant tesók, most ismét összeálltak és március 1-jén egy klipet is megosztottak a youtube-on. 

Kevin, Joe és Nick a Disney csatorna kedvelt sztárjai voltak, ahol több sorozatban is megjelentek, többek között láthattuk őket a  Jonas Brothers – A valóra vált álomban.  Feltűntek emellett a Hanna Montana és a Camp Rock filmekben is. A fiúk mégis a közös zenéléssel aratták a legnagyobb sikereket, hiszen 2007-ben   megalapították a Jonas Brotherst, több albumuk is megjelent. Később azonban szerettek volna a saját életükre koncentrálni, Nick szólóban folytatta, míg Joe inkább bandában zenélt tovább (DNCE), végül azonban a srácok úgy döntöttek, hogy öt év kihagyás után ismét összeállnak, ezt pedig instagramon és twitteren is tudatták a rajongóikkal.

A Jonas Brothers nemrégiben készített egy új profilt is az a platformon, ahol az üdvözlésen túl láthatjátok legújabb daluk, a Sucker promóját is. A klip már csak azért is érdekes, mert a fiúk párjai is szerepelnek benne, így láthatjuk  a nemrég megnősült Nick feleségét, az énekesnő Priyanka Choprát, Joe menyasszonyát – aki mellesleg a Trónok harca egyik szereplője – Sophie Turnert illetve Kevin feleségét is, Danielle Jonast.
A fiúk nem aprózták el a dolgot, elég ütős dallal érkeztek, így reméljük, hogy a továbbiakban is folytatják majd. A Jonas Brothers egyébként hamarosan James Corden show-jában fognak szerepelni, nosztalgiáznak, beszélgetnek és éneklik a fiúk legnagyobb slágereit.

Mi örülünk, hogy visszatért a Jonas Brothers, és Ti?

Hozzászólások