Média

Palvin Barbi is megjelent az idei Vanity Fair-en

Az idei Oscar-ról már kétszer is írtunk tegnap. A győztesek mellett összegyűjtöttük a legszebb ruhakölteményeket is a gáláról, most pedig a leghíresebb utóparti fotóit hoztuk el nektek. A Vanity Fair minden évben megrendezésre kerül, ahol a sztárok színe-java jelen van.

Akik nem kaptak meghívót a díjátadóra vagy csak nem kívántak részt venni rajta, még azok is kiöltöznek és tiszteletüket teszik rajta. Így volt ezzel többek között a magyar híresség, Palvin Barbi és párja, illetve Vanessa Hudgens, de még Usher is. A színészek, zenészek, modellek mellett tulajdonképpen bárki befizethet a partira.

Vanessa Hudgens egy Vera Wang estélyit öltött magára, amelyet leengedett hajjal párosított. Mintha időutaztunk volna. A színésznő semmit sem változott az elmúlt tíz évben.

Candice Swanepoel Zuhair Murad-tól kapott egy kéken fénylő rövidnadrágos darabot. A ruha különlegessége az uszáj, amely hosszan elnyúlik. Csodálatos!

A friss anyuka Shay Mitchell egy Honayda költeményben vett részt a partin. A színésznő nemrég szülte meg első gyermekét, de ide már bomba formában érkezett.

Palvin Barbi egy Versace-ben érkezett a szőnyegre. A vajszínű darabot Dylan Sprouse fekete öltönyével párosították, amelyen több csillogó varrott korona található. A két híresség mesésen mutatott együtt!

Scarlett Johansson nem hazudtolta meg önmagát, (a harmadik fotón) csodálatosan nézett ki ebben az Oscar de la Renta alkotásban. Tökéletesen ráillett a darab, amelynek az volt a különlegessége, hogy az oldalán található tetkójánál egy kivágás található, így könnyen megmutathatta a varrást.

Nikki Reed ismét bebizonyította, hogy számára nem fontosak az újdonságok. A minimalista életet folytató színésznő egy 2005-ös Armani darabot öltött magára.

Hozzászólások