Oscar 2020 – Egyszerű, de nagyszerű ruhákban vonultak a sztárok

Február 9-én, azaz tegnap éjjel rendezték meg az idei Oscar-díjátadót a Los Angeles-i Dolby Theater-ben, ahol a legtöbb hollywoodi sztár jelen volt. A nyertesek névsorát korábban már közzétettük, most pedig hoztunk nektek egy gyűjteményt az idei ruhakölteményekről. 

A sztárok idén az egyszerűségre törekedtek, de próbáltak olyan outfitet összehozni, amelyek kitűnnek a tömegből. Éppen ezért lehet, hogy többen választottak biztos színeket, mint a fehér, fekete vagy éppen az ezüst. A legjobb női főszereplő díját elnyerő Renée Zellweger például egy földig érő törtfehér estélyiben jelent meg a gálán. Natalie Portman a feketét egy kis arannyal ötvözte, így egy igen látványos szettben láthattuk ezen az estén. A színészek többsége a fekete öltöny mellett tette le a voksát, hiszen ez a kombináció mindenhol megállja a helyét.

 

 

View this post on Instagram

Ночью в Лос-Анджелесе прошла 92-я церемония вручения премии «Оскар»!) ⠀ И мы уже готовы выбрать самую красивую пару ❤️ Пиши номер в комментариях! ⠀ 1️⃣ ЛЮСИ БОЙНТОН И РАМИ МАЛЕК ⠀ 2️⃣КОЛИН ЖОСТ И СКАРЛЕТТ ЙОХАНССОН ⠀ 3️⃣ТОМ ХЭНКС И РИТА УИЛСОН ⠀ 4️⃣ЭЛЬВИРА ЛИНД И ОСКАР АЙЗЕК ⠀ 5️⃣ МАХЕРШАЛА АЛИ И АМАТУС САМИ-КАРИМ ⠀ 6️⃣ АДАМ ДРАЙВЕР И ДЖОАН ТАКЕР ⠀ 7️⃣ САНРАЙС КОГНИ И МАРК РУФФАЛО ⠀ 8️⃣ РОДРИГО И МОНИКА ПРИЕТО ⠀ 9️⃣ ТОДД ФИЛЛИПС И АЛЕКСАНДРА КРАВЕТЦ ⠀ Победители Оскара’20 в сториз 😘 ⠀ #мамаслет #мамаслет_селебритиз #оскар2020 #oscar2020

A post shared by Мамаслет-семейный фестиваль (@mamaslet) on

Hozzászólások