Sorozatok

Hamarosan ismét szolgálatban a CW szuperhősei

Jövő héten visszatérnek a CW képregényősei. A csatorna 2012-ben mutatta be az Arrow-ot, ezt követően pedig elindította a The Flash című sorozatot, majd érkezett a The Legend’s of Tomorrow, a Supergirl, a Black Lightning, idén pedig csatlakozik hozzájuk Batwoman is. Az Arrow az utolsó tíz epizódjával tér vissza egy záró szezonra, de a többiektől egyelőre nem kell megválnunk. Idén is lesz crossover, amely az eddigi legnagyobb lesz. Az epizódokat jelenleg is forgatják, így folyamatosan érkeznek az információk az öt részes Arrowverse-ről.

Elsőként Supergirl tér vissza, amely az idei újonc mögött lesz látható. Kara sztorijának ötödik felvonása új szlogent kapott, mégpedig a United We Stand címet viseli majd. Az acéllány idén hosszabb időre ölt nadrágot, tehát egy vadonatúj szerelésben tűnik majd fel a folytatásban. Több új szereplőt köszönhetünk az ötödik szezonban, három űrbéli barátból kettő saját formát ölt, és inkább civilben hősködnek a továbbiakban.

A Supergirl előtt nézhetjük majd a Batwoman-t, amely tavaly már bemutatkozott a crossover során. A Ruby Rose főszereplésével készült szériához csatlakozott a Reign-ből ismert Rachel Skarsten, illetve Elizabeth Anweis és Dougray Scott is. A színésznő kiválasztását követően sokan felháborodtak, így nagyon bele kell húznia Ruby-nak, ha nézőket akar a sorozatának. A tehetségéhez kétség sem fér, a rajongók inkább a személyisége miatt emelték fel a hangjukat.

Hétfőnként lesz látható a Black Lightning, amely továbbra is inkább midseason sorozatnak felel meg. Őt követi keddenként a The Flash, amely már a hatodik szezonnal tér vissza. Miután a főszereplőink gyermeke visszautazott saját idejébe, a karaktereknek újabb gonddal kell szembenézniük. Barry Allen mellett természetesen látható lesz felesége, Iris West Allen, illetve apjuk, Joe West is. Harry Wells idén ismét új alakban tér vissza a sorozatba, de ne feledkezzünk meg Cisco-ról és Caitlin-ről sem, hiszen velük is találkozhatunk a folytatásban. Killer Frost ráadásul Supergirl-lel és Barry-vel együtt új kosztümöt kap, amelynek köszönhetően sokkal nagyobb szerepe lesz a hatodik évadban, a rajongók nagy örömére.

Az Arrow-ra kell a legtöbbet várni, hiszen csak október 13-án láthatjuk ismét az Íjászt és társait. Miután Emily Bett távozott a sorozatból, egy kisebb lezárást már kapott az alkotás májusban. Persze ezzel semminek nincs vége, hiszen a nagy crossoverre még jelenése van, addig pedig futnak a szálak, amelyek decemberben találkoznak az ötrészes történetben. Annyit tudunk eddig, hogy három epizódot még idén láthatunk, ám a maradék kettő csak januárban kerül bemutatásra. Az Arrow 8. része lesz az Arrowverse, tehát az utolsó két rész teljesen különálló lesz, valószínűleg a sztori végleges lezárást kap. Az első DC’s széria tehát hamarosan búcsúzik, de addig még van egy kis időnk, hogy megbékéljünk a távozásával.

Arrow spin-off a láthatáron?

Hozzászólások