Könyvek

Előrendelhető Theodora Goss sorozatának második része!

Az írónő első könyve, Az alkimista lányának különleges esete még tavaly jelent meg a Metropolis Media kiadónál és itthon is gyorsan nagy sikert aratott. Ezen felbuzdulva a kiadó még idén elhozza nekünk a folytatást, melynek címe Különleges hölgyek európai utazása lesz!

A misztikus sorozat második részében ott folytatjuk a történetet, ahol az elsőt abbahagytuk: miután Mary Jekyll, Beatrice Rappaccini, Catherine Moreau, Justine Frankenstein és Diana Hyde segítettek Sherlock Holmes-nak és Dr. Watsonnak megoldani a Whitechapel-gyilkosságokat együtt éldegélnek a Jekyll-házban.

Ám egy nap Mary táviratot kap arról, hogy Lucinda van Helsinget elrabolták mindannyian felkerekednek és az Osztrák-Magyar Monarchia felé veszik az útjukat, hogy megmentsék a fiatal nőt. A kérdések száma azonban idővel nemhogy csökkenne, hanem egyenesen nőni kezd. Hol lehet Lucinda és vajon mit csinált Van Helsing professzor a lányával? Vajon meg tudják őt menteni időben vagy örökre odavész?

A lányoknak új szövetségeseket kell szerezniük, régi ellenségekkel harcolniuk és minden követ megmozgatniuk, hogy időben megtalálják őt. Emellett pedig még azt is meg kell valahogy akadályozniuk, hogy a titokzatos Alkimista Társaság megvalósíthassa a terveit.

Theodora Goss újabb regénye is legalább annyi izgalmat és rejtélyt ígér, mint az első könyve. Mi már negyon kíváncsiak vagyunk rá és szerencsére nem is kell túl sokat várnunk, ugyanis a várható megjelenési idő: 2021. november 10.!

Sőt a kötet már elő is rendelhető a kiadó webshopjában 35% kedvezménnyel!

Theodora Goss – Különleges hölgyek európai utazása

Az alkimista lányának különleges esete folytatásában Mary Jekyll, Beatrice Rappaccini, Catherine Moreau, Justine Frankenstein és Diana Hyde, miután segítettek Sherlock Holmesnak és dr. Watsonnak a Whitechapel-gyilkosságok megoldásában, békésen éldegélnek a londoni Jekyll-házban.

Ám amikor Mary táviratot kap arról, hogy Lucinda van Helsinget elrabolták, az Athéné Klubnak az Osztrák–Magyar Monarchiába kell utaznia, hogy megmentsenek egy újabb, rettenetes kísérlet alatt álló fiatal nőt.

Hol van Lucinda, és mit csinált Van Helsing professzor a lányával? Meg lehet még menteni őt időben? Marynek és barátainak új szövetségeseket kell találniuk, szembe kell nézniük régi ellenségeikkel, és meg kell akadályozniuk, hogy a titkos Alkimista Társaság megvalósíthassa terveit.

Itt az ideje, hogy a szörny-leányok legyőzzék a múltat, és kezükbe vegyék saját sorsukat.

Hozzászólások