Sorozatok

CBS upfronts & újoncok

Bizony-bizony, még mindig vissza van két csatorna, akik bemutatják az újoncaikat. A CBS sorozatai számomra mindig is érdektelen volt, hiszen maximum három szériát néztem meg tőlük valaha is. Ettől függetlenül, mivel tudom, hogy sokan szeretik, hiszen olyan nagyágyúk kapnak helyet a kínálatában, mint a Survivor, a The Big Bang Theory vagy éppen a MacGyver.

A csatorna jópár sorozatot kaszált el idén. Köztük van a Madam Secretary, amelynek a már berendelt hatodikja lesz az utolsó. Berendelte viszont a Survivor 39. és 40 szezonját, illetve a 39. forgatása már jelenleg is zajlik. A The Amazing Race a 32. évadával tér vissza. A Young Sheldon korábban már berendelésre került, viszont a The Big Bang Theory ma búcsúzik a nézőktől, hiszen képernyőre kerül a sorozatzáró dupla epizód. Ezt egy különkiadás fog követni, amely az Unraveling the Mystery: A Big Bang Farewell címet viseli. A különleges részt Johnny Galecki és Kaley Cuoco fogják vezetni, amiben a tizenkét év emlékeit idézik fel, titkokról rántják le a leplet és megosztják a közönséggel a kedvenc pillanataikat is. Ennek keretein belül bemutatásra kerül a díszlet és egyéb pár kulisszák mögötti részlet.

Az idei újoncok hétfőn és csütörtökön kerülnek bemutatásra, viszont két nagyágyút, a MacGyver-t és a Criminal Minds-et midseason-ra száműzték. A berendelt pilotok között négy dráma és négy komédia található, így kiegyenlítették a dolgokat.

Evil

Színészek: Katja Herbers (Manhunt: Unabomber), Mike Colter (Luke Cage), Aasif Mandvi (The Brink), Brooklyn Shuck, Skylar Gray (Me, Myself & I), Michael Emerson (The Name of The Rose), Dalya Knapp
Premier: 2019. ősz, csütörtök

Történet: A sztori egy törvényszéki pszichológusnőről szól, aki egy papnövendékkel és egy áccsal mindenféle csodát, démoni megszállást és megmagyarázhatatlan, természetfelettinek tartott dolgot vizsgál. Kutatja, hogy tényleg valami felsőbb hatalomról van szó, avagy megmagyarázhatóak-e valahogy ezek a tudománnyal.

All Rise

Színészek: J. Alex Brinson (Travelers), Marg Helgenberger (CSI), Ruthie Ann Miles, Jessica Camacho (Taken), Lindsay Mendez, Simone Missick (Luke Cage), Wilson Bethel (Hart of Dixie)
Premier: 2019. ősz, hétfő

Történet: Jogi drámasorozat, ami megmutatja a bírók és helyettes kerületi ügyészek elkötelezett és olykor abszurd életét. A középpontban egy ilyen ügyész szerepel, akit bírónak neveznek ki, ezáltal próbálja kitágítani a bírói munka határait.

Bob Abishola

Színészek: Billy Gardell (Mike & Molly), Christine Ebersole (Sullivan & Son), Shola Adewusi, Barry Shabaka Henley (Close To Home), Matt Jones (Mom), Folake Olowofoyeku, Maribeth Monroe (Workaholics), Travis Wolfe
Premier: 2019. ősz, hétfő

Történet: Komédia az amerikai bevándorlókról. Egy zokniügynök, miután szívrohama volt, szerelmes lesz egy nigériai bevándorló ápolónőbe, akinek megpróbálja meghódítani a szívét. Az sem hátráltatja, hogy kulturális különbségeik vannak, ráadásul a nő látványosan nem érdeklődik a férfi iránt.

The Unicorn

Színészek: Walton Goggins (Vice Principals), Rob Corddry (Ballers), Michaela Watkins (Casual), Omar Benson Miller (Baller), Maya Lynne Robinson (The Conners), Ruby Jay, Makenzie Moss
Premier: 2019. ősz, csütörtök

Történet: A sztori valós történet alapján készülő komédia egy özvegyről, aki tovább akar lépni élete legnehezebb időszaka után, ám rájön, hogy nem áll készen két lánya felnevelésére egyedül, társkeresésben pedig teljesen tapasztalatlan.

Carol’s Second Act

Színészek: Patricia Heaton (Back To You), Sabrina Jalees, Ito Aghayere, Jean-Luc Bilodeau (Baby Daddy), Kyle MacLachlan (Twin Peaks), Bonnie Dennison
Premier: 2019. ősz, csütörtök

Történet: Komédia egy édesanyáról, aki miután felnevelt két gyereket és tanárként nyugdíjba ment, úgy dönt, hogy orvos lesz. Persze mindez ötven évesen nem egyszerű dolog a huszonévesek között, de a lelkesedése és az életkora segítségére lesz, hogy új életet kezdjen.

FBI: Most Wanted

Színészek: Julian McMahon (Charmed), Kellan Lutz (Generation Kill), Keisha Castle-Hughes (Manhunt: Unabomber), Alana de la Garza (Forever), Roxy Sternberg, Nathaniel Arcand
Premier: 2020. midseason

Történet: Az FBI spinoffja. A körözési toplistán lévő kiemelt bűnözők elfogásával foglalkozó osztályról szól.

Tommy

Színészek: Edie Falco (Nurse Jackie), Michael Chernus (Manhattan), Adelaide Clemens (Rectify), Russell G. Jones, Olivia Lucy Phillip, David Fierro (The Knick), Joseph Lyle Taylor
Premier: 2020. midseason

Történet: Politikai, nyomozós családi dráma egy korábbi magas rangú New York-i járőrről, akikből Los Angeles első női rendőrparancsnoka lesz. Hozzáállása kemény, hiszen szociális, politikai és nemzetbiztonsági ügyekkel is foglalkozik.

Broke

Színészek: Jaime Camil (Jane The Virgin), Pauley Perrette (NCIS), Natasha Leggero (Another Period), Izzy Diaz (Telenovela)
Premier:: 2020. midseason

Történet: Komédia egy gazdag, az apja pénzalapján éldegélő férfiról és feleségéről, akik elől befagyasztják a pénzt, így beköltöznek az asszony húgához. Az osztálykülönbség nagy szakadékot jelent a két nő között, ráadásul a ház is igencsak kis méretű, a benne lakók pedig komoly kihívással járnak, ám a testvéri kötelék talán segíthet túlélni az együttélést.

Forrás: https://www.sorozatjunkie.hu/
http://www.spoilertv.com/

Hozzászólások