Zene

KLIPPREMIER: Missy Elliott – Throw It Back

Missy Elliott visszatért, a rajongók pedig őrjöngnek. Az Iconology a művésznő első albuma 14 év elteltével, a The Cookbook 2005-ös megjelenése után. A 48 éves rapper csütörtök délután jelentette be, hogy visszatér a zenei piacra, legújabb Throw It Back című dalával.

Menjünk vissza az időben, a #ThrowItBack egy olyan korszakot mutat be, amikor csak jól éreztük magunkat, és ez a zene arra késztetett minket, hogy táncoljunk. Üdvözlettel, Dr. Melissa Missy ‘Elliott #ICONOLOGY. Ez az év hatalmas év volt számomra… Alázatos és hálás vagyok. KÖSZÖNÖM! Ti, a rajongóim, és Isten az oka, hogy itt vagyok, és annak is, hogy minden mérföldkövet együtt ünnepelhetünk! osztotta meg rajongóival a twitteren keresztül a rapper.

Missy a jövő héten történelmet fog írni, amikor első női rapperként veheti majd át a Video Vanguard díjat a 2019-es MTV Video Music Awards-on, hétfőn. Tavaly ezt a neves díjat Jennifer Lopez kapta meg.

Az Iconology című albumot Missy Elliott, Timbaland és Wili Hendrix-el együtt készítette. A rózsaszín árnyalatú zenei videó azzal kezdődik, hogy Teyana Taylor énekesnő és színésznő túrát ad egy fiatal lánynak a Missy Hallban, és bemutatja neki Elliott ikonikus karrierjének különféle korszakait. Nézd meg nálunk a Throw It Back-et, szerintünk elképesztő lett.

Az albumon még ezen kívül öt dal található: Cool Off, DripDemeanor (feat. Sum1), Why I Still Love You, valamint az utóbbi acapella változata.

Hozzászólások