Kultúra

Idősotthon lakóinak gyűjt könyveket Szabados Ágnes!

Szabados Ágnes már évek óta lelkesen népszerűsíti az olvasást. Ennek érdekében megalapította a Nincs időm olvasni! kihívást, elindított egy irodalmi témájú podcast-et, tavaly pedig gyerekkori álmát valóra váltva megnyitotta saját könyvesboltját. Ám itt még nem állt meg: legújabb akciójában éppen könyveket gyűjt egy idősotthon lakóinak!

A műsorvezető fontosnak tartja, hogy ne csak karácsonykor gondoljunk embertársainkra, hanem az ünnepek elmúltával is. Ezért szervezte meg ezt az akciót, melynek keretében 2021. február 1. és 13. között várja a boltjába a felajánlásokat. A Libertine Könyvesbolt Budapesten, a Lipthay utca 12. szám alatt található. A könyvek lehetnek használtak, a legfontosabb szempont az, hogy jó állapotúak legyenek. Az adományhoz természetesen ő is hozzájárul a könyvesbolt legnépszerűbb köteteivel.

Az összegyűlt köteteket maga Szabados Ágnes fogja majd kiszállítani a II. kerületi Budapesti Nyugdíjas Pedagógus Otthon részére, akik nagy örömmel fogadták a kezdeményezést és izgatottan várják új könyveiket. A felhívás a múlt héten jelent meg a Libertine könyvesbolt Instagram-oldalán.

Hozzászólások