Könyvek

Könyvesboltot nyitott Szabados Ágnes!

A népszerű híradós neve könyves berkekben sem számít ismeretlennek: 2017 elején indította útjára a Nincs időm olvasni kihívást, melynek lényege éppen az volt, hogy rohanó világunkban igyekezzünk az időnkből apró szeleteket kicsípni, amit olvasásra fordíthatunk. Most azonban egy ennél is nagyobb fába vágta a fejszéjét: nemrégiben ugyanis könyvesboltot nyitott!

A műsorvezető az Instagram oldalán jelentette be a nagy hírt.

A Libertine Könyvesbolt 2020. november 17-én nyitotta meg kapuit Budapest 2. kerületében, a Lipthay utca 12-ben, a Margit híd lábánál. A híradós mindig is nagyon szerette a könyvek világát, így miután a kihívásával több ezer embert buzdított olvasásra, olvasónaplót adott ki, elindított egy ugyancsak irodalmi témájú podcast-et, a Lapozz a 99-re! címmel, úgy érezte elérkezett az ideje, hogy szintet lépjen. A következő állomás pedig a saját könyvesbolt, amelynek tervezésébe és kivitelezésébe egyaránt nagy elánnal vágott bele, gyerekkori álmát váltva valóra. A hangulatos kis könyvkuckó jellegzetessége az arany létra, mely kifejezetten az üzlet számára készült és nem titkolt szimbólumjelleggel bír.

A műsorvezető ígéri: személyesen válogatja boltjába kerülő könyveket, természetesen kaphatóak lesznek saját kiadványai is és amennyire munkája engedi igyekszik minél több időt itt tölteni  kedvenc olvasmányairól beszélgetve a betérőkkel. Érdemes tehát benézni ebbe a hangulatos kis üzletbe, hiszen a könyvek mellett érdekes beszélgetések is kialakulhatnak, ami egy életre szóló élményt jelenthet minden könyvmoly számára.

Hozzászólások