Média

20 érdekesség a születésnapos Emma Robertsről

A mai napon tölti be Emma Roberts a 30. születésnapját. A tehetséges színésznőt már rengeteg alkotásban láthattuk, köztük például az American Horror Story horrorsorozatban vagy legutóbb az Alkalmi randevú című romantikus filmben. Hogy mi történt vele kicsiként egészen mostanáig, milyen megpróbáltatásokon ment keresztül, azt most a szülinapja alkalmából megmutatjuk nektek, hiszen 20 érdekességet tudhattok meg Emmáról.

1. Emma Rose Roberts amerikai színésznő. New York egyik városában, Rhinebeckban született 1991. február 10-én a szintén színész Kelly Cunningham és Eric Roberts lányaként.

2. Szülei még gyermekkorában elváltak.

3. Az Oscar-díjas amerikai színésznőnek, Julia Robertsnek az unokahúga és nagyon jóban vannak egymással.

4. Gyermekkorában Julia nénikéjének a filmjeinek forgatásán töltötte a legtöbb idejét. Ezek miatt az élmények miatt érezte azt, hogy követnie kell apját és nagynénjeit a filmiparban, annak ellenére, hogy anyja azt akarta, hogy normális gyermekkora legyen.

5. 2011 szeptemberében Emma elkezdett a Sarah Lawrence Főiskolába járni, de 2012 januárjáig tanulmányait felfüggesztette, hogy a színészkedésre koncentráljon.

6. Apja révén angol, skót, ír, walesi, német és svéd származású.

7. Azok közé a színészek közé tartozik, akiknek hangi adottságuk is van.

8. 2005-ben Emma Roberts kiadta debütáló albumát Unfabulous and More címmel. Az album 2005. szeptember 27-én jelent meg a Columbia Records és a Nick Records révén. Ez egyben az Unfabulous című televíziós sorozat filmzenéje is volt.

9. 2012-ben kezdett randevúzni Evan Peters színésszel, miután egy forgatáson megismerkedtek. 2013. júliusában miközben egy szállodában (Montreal, Quebec) tartózkodtak valaki meghallotta, hogy erőteljesen vitatkoznak és kihívta rájuk a rendőrséget. Ez a “heves vita” tettlegességig fajult. Amikor a rendőrség megérkezett, letartóztatták Emmát, Peterset csak azért nem, mert a színésznőnek nem voltak azonnal látható sérülései. Evan elutasította a vádemelést és Emmát néhány órával a letartóztatás után szabadon engedték. Kiadtak egy közös nyilatkozatot, amiben “szerencsétlen eseménynek és félreértésnek” nevezték ezt az incidenst és kijelentették, hogy együtt dolgoznak azon, hogy túllépjenek rajta. Evan 2014 márciusában megerősítette, hogy ő és Emma eljegyezték egymást, de 2019 márciusában különváltak útjaik. A színész a szakításuk után kilépett az American Horror Story-ból, amit valószínűleg azért tett, hogy kicsit távol maradjon a színésznőtől.

10. A Teen Vogue szerint Emma Roberts az egyik legjobban öltözött híresség.

11. A színésznő 13 éves korában kapta meg a főszerepet a Nickelodeon-on futó Unfabulous-ban, melyben 2004 és 2007 között szerepelt. A műsorban sokszor kellett énekelni, ami kissé kihívást jelentett a színésznő számára.

12. Sokszor mondják neki, hogy nagyon hasonlít nagynénjére, Julia Robertsre.

13. A színésznő lelkes olvasó, néhány évvel ezelőtt közeli barátjával, Karah Preiss-lel létrehozták saját Belletrist nevű irodalmi ajánlási oldalukat. A projekt az egyik legnagyobb hobbija és az a felismerés ihlette, hogy Instagram-követői imádták az összes könyvet, amit megosztott velük. Tehát ő és a legjobb barátja úgy döntöttek, hogy létrehoznak egy könyvközösséget.

A legtöbb embernek nincs ideje több listát végigjárni, hogy kitalálja, mit olvasson. Olyan helyet szerettünk volna létrehozni, ahol könnyű megtalálni azokat a dolgokat, amelyek tudják, hogy tetszeni fognak neked – osztotta meg egy Vogue interjúban a színésznő.

14. Emma a könyvek iránti rajongása túlmutat az olvasáson, arról is álmodik, hogy egyszer író lesz. Elismerte, hogy sok időt töltött írással és reméli, hogy egyszer megjelenik a saját könyve.

15. 2019 márciusától Garrett Hedlund színésszel kezdett el randizni. 2020 augusztusában bejelentették, hogy első fiú gyermeküket várják, aki 2020. december 27-én született meg Los Angeles-ben és a Rhodes Robert Hedlund nevet kapta.

16. Letiltotta az édesanyját az Instagramon, mert ő elárulta, hogy terhes.

17. Nem szeret futni, inkább a pilatest választotta.

Szeretem a pilates programokat. Nagyon energikusnak érzem magam, amikor utána kilépek az ajtón… A pilates olyan dolog, amire időt szánsz, és ezután nagyon jól érzed magad.

18. Imádja a klasszikus reggeliket (tojás, szalonna, pirítós). Szereti továbbá a fánkokat, a fagylaltot és a cupcakes-eket.

19. Ha a barátaival megy vacsorázni vagy programot tervez, akkor otthon hagyja a telefonját.

20. Fél a horrorfilmektől, ennek ellenére ebben a kategóriában is szívesen színészkedik.

Mennyi érdekességgel voltatok tisztában és melyik volt az, ami a legjobban meglepett? Van kedvenc filmetek vagy sorozatotok a színésznőtől?

30 érdekesség a születésnapos Zayn Malikról

Hozzászólások