Könyvek

Hamarosan érkezik Borsa Brown új könyve

A híres magyar írónő, Borsa Brown továbbra sem tétlenkedik! Hamarosan megjelenő regénye ismét egy izgalmas, akció dús és nem mellesleg szerelmi szállal vegyített kötet lesz. 

Nem maradhat el az akció, sem az erotika

A maffia-trilógia és az Arab-sorozatok, illetve számtalan kötet írója, Borsa Brown, ezúttal egy magyar férfi leszerelése utáni megbízatását mutatja be. Egy belorusz üzletember védelmét kell biztosítania, ahol megismerkedik a férfi szépségkirálynő feleségével, amely nem várt bonyodalmakat hoz, hiszen a vágyak előtérbe kerülnek a testőr és az üzletember felesége között. Idén tavasszal megjelenő, a Védelem címet kapó könyv már előhegyezhető az Álomgyár kiadónál!

Borsa Brown – Védelem

Te vagy a fogadalmam!

Adamics Ádám, a volt elit elnöki testőr és terrorelhárítási vezető, leszerelése után saját személyvédelmi cégében kezd dolgozni. Nemzetközi kapcsolatainak és munkáinak köszönhetően karrierje felfelé ível. Megbízást kap egy kétes hírű belorusz üzletember védelmére, ám a meglepetésekkel nem számol.

Varvara Bandurova, az egykori szépségkirálynő és férje, Vlagyimir Bandurov minden álma, hogy gyermekük szülessen. Sikertelen próbálkozásaik megingatják kapcsolatukat, ennek ellenére a nő igyekszik egyben tartani a házasságát. Elkíséri férjét az egyik üzleti útjára, ahol találkozik a testőrrel, akit a férje a védelmükkel bízott meg.

A feleség csábító és szenvedélyes.

A testőr határozott és tettre kész.

A férj halálosan veszélyes.

Mindenki tudja, mi a helyes és mi a tilos, de a vágy, az érzések és a bosszú másfelé hajtja őket. Miként végződhet egy történet, amelyben a szerelemé, a megszállottságé és a pénzé a főszerep?

Hozzászólások