Média

Zenei hírek, amiről lemaradhattál

Ismét összefolyt jópár dal-, illetve klippremier, így összegyűjtöttem nektek a legfrissebbeket. Újdonsággal jelentkezett többek között Becky G és Tini Stoessel a latin oldalról, de nem maradtunk Camila Cabello új videója nélkül sem. A country stílust a Gone West erősíti, viszont ne feledkezzünk meg Lana Del Rey visszatéréséről sem. Nézzük tehát az újdonságokat! 

Visszatért a zenei palettára Akon! A zenész közel tíz év után augusztusban jelentetett meg újdonságot, azóta viszont folyamatosan ontja magából a dalokat. Legutóbb Becky G-vel közösen készítették el a Como No című számukat, amelyhez már a videóklip is megérkezett.

A OneRepublic májusban lepte meg a rajongókat a Rescue Me című szerzeményükkel, amelyet az augusztus végi Wanted követett. Szeptember 6-án azonban ismét újdonsággal rukkoltak elő, amely a Somebody To Love címet viseli, amelyet azóta már élőben is hallhattak a rajongók a coloradoi Songland-on.

Camila Cabello Liar című szerzeménye már senki számára nem újdonság. Az énekesnő a múltkor dupla dalpremiert követően elkészítette a Shameless mellett a Liar-hez is a videóklipet. Mind a két alkotás a hamarosan megjelenő Romance nagylemezen kap majd helyet.

A Flora Cash egy svéd-amerikai banda, amely két tagból áll. Shpresa Lleshaj és Cole Randall az indie szerelmesei, így ebben a stílusban készítik szerzeményeiket. Első alkotásuk 2016-ban jelent meg, amely a Can Summer Love Last Forever? című minilemez volt. Legfrissebb EP-jük a Press, amely idén jelent meg. Ezen kapott helyet a mostani újdonság is, a Missing Home.

Lana Del Rey régóta van távol a zenei világtól, így a rajongók már nagyon várták a visszatérését. Júniusban jelentette be, hogy Ariana Grande és Miley Cyrus-sal karöltve elkészítik a Charlie angyalai egyik betétdalát. Később közölte a nagyvilággal, hogy gőzerővel dolgozik legújabb nagylemezén, amelyen helyet kap majd két új dala is, a Fuck It, I Love You & The Greatest is. Ehhez csatlakozik a most premierező Doin’ Time, amelyhez már a hivatalos videóklip is napvilágot látott.

A Gone West country banda újdonsága is remekül sikerült. A zenekar tavaly alakult Colbie Caillat és vőlegénye, Justin Young által, hozzájuk csatalkozott Jason Reeves és Nelly Joy. A Nashville-ben állomásozó formáció januárban jelentette meg első EP-jét, amely a Tides címet viseli. Az album a 7. helyig jutott a Billboard Heatseekers listáján, illetve 17. lett a country albumok között. A debütáló daluk a What Could’ve Been volt, amelyhez most készült el a hivatalos kisfilm.

A Violetta-ként megismert Tini Stoessel-t szintén nem nagyon kell bemutatni. A korábban színésznőként tevékenykedő latin előadó mára felnőtt és ontja magából a jobbnál-jobb dalokat és szerzeményeket. Legutóbb Lalo Ebratt-tal karöltve adták ki a Fresa című nyárzáró alkotásukat. A számhoz egy nagyon színes és vidám klip is érkezett, amely nemrég került fel az énekesnő VEVO-jára.

A Fall Out Boy továbbra sem tétlenkedik. A fiúk tavaly adták ki Mania című nagylemezüket, amelyet Grammy-re is jelöltek. Azóta viszont folyamatosan dolgoznak. Szeptember 10-én elindultak a Green Day zenekarral közös turnéjukra, közben pedig megérkezett soron következő alkotásuk, a Dear Future Self, amely a hamarosan megjelenő Greatest Hits: Believers Never Die – Volume Two-n kap majd helyet. Nektek, hogy tetszik a nyárzáró szerzeményük? 

Zenei hírek, amikről lemaradhattál

Hozzászólások