Zene

Zenei hírek, amikről lemaradhattál

Ismét elég sok zenei hír gyűlt össze, így arra a döntésre jutottam, hogy egy csokorba szedem nektek, nehogy valamelyikről lemaradjatok. Az elmúlt napokban és hetekben számos előadó lepte meg a rajongókat visszatérő dallal és új videóklippel. Lássuk, hogy kiknek az alkotásai szólnak majd idén nyáron!

Alesso neve sokak számára ismeretlen lehet, ám nem ma kezdte a pályát. A Remedy száma például hatalmas siker volt tavaly nyár végén. Az előadóművész legutóbb az argentin Tini Stoessel-lel dolgozott együtt, akivel összehozták a Sad Song-ot. Az ehhez készült kisfilm pedig nem is olyan régen került fel a legnagyobb videómegosztó portálra.

Taylor Swift visszatéréséről korábban már írtunk, de úgy voltam vele, hogy nem hagynám ki a zenei hírek közül, mert nagyon pozitív kritikát kapott a legújabb alkotása. Míg a visszatérése keserédes lett, addig a You Need To Calm Down sokkal jobban teljesített, mint elődje. Az énekesnő ezzel együtt bejelentette, hogy még idén nyáron érkezik soron következő nagylemeze, amely a Lover címet kapta. Tovább információkat a korábbi cikkben olvashattok!

Közös dalt készített DJ Snake, J Balvin és Tyga. A Loco Contigo-hoz tartozó kisfilm főszereplői bár a srácok, mégis rózsaszín és giccses lett. Különböző szőrmókokat vonultattak fel az alig három perces alkotásban. A szám valószínűleg az előadó új lemezén kap majd helyet, hiszen 2016 óta váratja a rajongókat a koronggal kapcsolatban.

A Little Mix sem tétlenkedik, hiszen alig pár napja jelent meg legújabb kislemezük, a Bounce Back. Az alkotás június 14-én került fel az iTunes és a Spotify kínálatába, a hozzá tartozó videó pedig nem sokkal később debütált.

Megérkezett Kygo és Chelsea Cutler újdonsága is, a Not Ok. A dalszöveges klippremier pár napja volt esedékes, azóta pedig több mint 30 millióan tekintették meg youtube-n a számhoz tartozó videót. A dalpremier még május végén volt, azóta pedig a hozzá tartozó kisfilm is elkészült, amely hamarosan láthatóvá válik az énekes VEVO-ján.

Visszatért P!nk is, akinek legújabb szerzeménye a 90 Days címet viseli. A kislemez az áprilisban megjelent Hurts 2B Human című korongon kapott helyet 12 másik dallal egyetemben. Az ehhez tartozó videóklip kedden került fel az előadónő youtube csatornájára, ahol az első pár órában több mint egymillióan tekintették meg. Nem kis teljesítmény a sztártól!

Bár nem hivatalos Miley Cyrus dal, de megérkezett az énekesnő által felénekelt On a Roll. A szám a Black Mirror széria kapcsán készült el, ahol a korábbi Disney sztár szerepet kapott egy rész erejéig. A rózsaszín parókában tündöklő sztár Ashley O-ként volt jelent az epizódban, így a videóklipben is ilyen hajszínnel láthatjuk.

Hozzászólások