Odaát: Megérkezett az első előzetes az utolsó évadhoz

Már kevesebb mint egy hónapot kell várnunk arra, hogy elkezdődjön az Odaát című sorozat utolsó évada. Tizenöt hosszú év után a Winchester fivérek története a végéhez ér, és a hírek szerint ez a szezon méltó befejezés lehet a kultikus széria számára.

Ahogyan azt már egy korábbi cikkünkben is olvashattátok, a befejező évaddal kapcsolatban egy-két információmorzsa már napvilágot látott. Beharangozták néhány korábbi karakter visszatérését, akik egy-egy rész erejéig újra a reflektorfénybe kerülnek, de a történetben eddig felmerülő kérdőjelekre – mint például, hogy mi a helyzet az Ürességgel – választ kapunk. A tizennegyedik évad záróepizódja is a tökéletes lezárására készít fel minket, így szinte biztosak lehetünk abban, hogy a készítők apait-anyait beleadtak az utolsó szezonba, és igazi búcsúlevél lesz a rajongóknak.

Pár nappal ezelőtt megjelent a széria első előzetese a tizenötödik évadhoz, ami szintén alátámasztani látszik a remekül kidolgozott befejezést. A kisfilm az Odaát első évadának a hangulatát idézi fel a rajongókban, és ha igazak a hírek, ez a nosztalgikus érzés az egész szezonon keresztül fog tartani. Ti várjátok már? 

Hozzászólások