KLIPPREMIER: Ally Brooke – Higher

A Fifth Harmony egykori tagja, Ally Brooke újabb dallal lepte meg rajongóit, amihez egy igazán színes és táncos videóklipet készítettek a norvég DJ Matoma-val.

Az énekesnő három hónapja adta ki Lips Don’t Lie című zenéjét és láss csodát, itt a következő száma, ami szintén bulis lett. A dalt egyébként Emeli Sandé írta és Ally így nyilatkozott róla:

Imádtam az üzenetet, a hangulatot, a zenét, a dallamokat, mindent. Nagyon izgatott voltam, amikor Matomával elkezdtünk rajta dolgozni. Ez a zene valójában a szerelem megtalálásáról szól. Lélekmelengető az egész és jól érzi magát tőle az ember. Ez ismét egy másik oldalamat mutatja meg a rajongóimnak, hiszen eddig inkább kacér és szexi dalokat készítettem, most pedig örülök, hogy odaadhatok nekik egy darabot a lelkemből is.

A fiatal énekesnő szeretne minél több stílust kipróbálni, és a Higher-rel ismét egy másik oldalát láthatjuk és hallhatjuk. Emellett Ally az idei Dancing With the Stars című műsorban fog szerepelni táncosként, ami miatt szintén nagyon izgatott. Mit gondoltok az új dalról?

Hozzászólások