Zenei hírek, amikről lemaradhattál

Az elmúlt hetekben számos újdonsággal leptek meg bennünket a legngyobb zenészek. Katy Perry videóban jelentette be életek egyik legcsodálatosabb hírét, Demi Lovato végre visszatért, de nem hagyott minket új dal nélkül a Selena Gomez sem, aki egy régebbi dalát tette közzé több platformon is. 

A vesetranszplantáción átesett Selena nemrég kiadta a Feel Me című slágerét, amelyet még a Revival turné alatt adott elő többször. A rajongók imádták a számot, így most arra a döntésre jutott, hogy több platformon is közzéteszi a dalt. Azt egyelőre nem tudni, hogy klip is érkezik hozzá, vagy be kell érnünk a koncertes verzióval.

Demi Lovato sokáig küszködött alakjával, majd drogokhoz és alkoholhoz nyúlt. Ebből egy idő után kigyógyult, de menedzsere nem foglalkozott vele. Olyan szinten visszaesett, hogy túladagolás miatt kórházi ápolásra szorult. Akkor életveszélybe került, így megfogadta, hogy végleg felhagy minden szerrel. A múlt héten megjelent újdonsága is részben arról szól, hogyan bírkózik meg a függőségével, illetve hogy miként fogadja el magát.

Katy Perry hosszú ideje nem jelentkezett újdonsággal. Az énekesnő Orlando Bloom-mal való kapcsolatán kívül nem igen került be a köztudatba. Most viszont visszatért a Never Worn White című szerzeményével, amelyhez azonnal videót is forgatott. A klip végén egy hatalmas hírt jelentett be Katy, hiszen első gyermeküket várják a vőlegényével.

Luca Hänni neve talán nem annyira ismerős, ám ha elmondom, hogy tavaly svájci színekben indult az Eurovíziós dalfesztiválon, akkor már más a helyzet. Az énekes természetesen előtte is ezen a pályán mozgott és azóta sem hagyott fel vele. Legutóbb egy német szerzeménnyel lepte meg a rajongóit, amely a Nie Mehr Allein, azaz “Soha többé egyedül” címet kapta.

Shakira és Anuel AA Me Gusta kislemeze már korábban megjelent, ám a hozzá tartozó videóra a múlt hétig még várni kellett. A spanyol előadók először dolgoztak együtt, de nem hiába, hiszen a szám hatalmas siker lett a rajongük körében.

Az amerikai rapper bekerült a Guiness rekordok könyvével az alábbi számával, amelyhez megérkezett a dalszöveges videóklip. A Godzilla Eminem egyik visszatérő alkotása, amely előtt sokáig nem jelentkezett újdonsággal.

A borítókép forrása: https://muzzak.blog.hu/

Hozzászólások