MédiaSorozatok

Visszatértek a The Bold Type csajok

A Freeform nem annyira nagysikerű sorozata, a The Bold Type egy harmadik évaddal tért vissza hosszú szünetéről. Jane, Kat és Sutton története egy újságnál játszódik, ahol részről-részre különböző problémákat kell megoldaniuk. A mostani premier kapcsán szó volt továbblépésről, új munkatársról és összeköltözésről is.

Az előző szezon ott ért véget, hogy Richard és Sutton újra összejöttek. A fiatal pár sok mindenen ment már keresztül és most végre úgy gondolták, hogy megéri a kockázatot, hogy felvállalják kapcsolatukat. Richard már rögtön a rész elején felvetette a lánynak, hogy költözzenek össze, hiszen Sutton szinte mindig ott alszik nála és sokkal kényelmesebb is lenne mind a kettőjük számára. A fiatal hölgy egy kis gondolkodási időt kért, amely a rész végéig ki is tartott.

Ami Kat-et illeti, próbál túllépni az Adena-val való kapcsolatán, de nem megy olyan könnyen. Folyamatosan a lány közösségi médiás oldalait figyelgeti, hogy mit csinál, merre van és főként azt, hogy kivel tölti az idejét. Kat számára ez egy nagyon nehéz időszak, de a barátnői mindenben mellette állnak.

Jane kapcsán kérdés volt, hogy két pasi közül kit választ. Végül – nem túl meglepő módon – Ryan mellett tette le a voksát, így most élik világukat és meztelenkednek egymás előtt. De komolyan, másról tulajdonképpen egyelőre nem szólt az első epizód velük kapcsolatban. Szeretem a párost, de remélem, hogy ennél azért sokkal többet kapunk. Talán Jane új lakótársa révén? Nem tudom, de vágyom egy kis izgalomra velük kapcsolatban, mert így kicsit feleslegesnek éreztem őket.

A premierben persze jöttek bonyodalmak is. Az újsághoz egy új munkatárs csatlakozik, akit Jane-nek rögtön az első napján sikerül egy taxiajtóval kiütnie. Bár nem gondolom, hogy pont ez a srác avatkozna bele a kapcsolatába, de az biztos, hogy meg fogja nehezíteni az életét, ha más nem, akkor a munkája kapcsán. Az újság egy rendezvény keretein belül meghívott egy nívós énekest, aki fellépett. Itt jött egy pár guilty pleasure jelenet, majd ugrottunk is az utolsó percekhez, ahol Sutton elárulta, hogy bizony kiköltözik barátnője mellől és bepakol Richard-hoz. Jane biztosította róla, hogy bármikor átmehet és alhat nála, kiöntheti a lelkét és ehetnek fagyit, amit annyira szeretnek.

Én is tisztában vagyok azzal, hogy nem a földkerekség legizgalmasabb, legdrámaibb és legjobb sztorijával rendelkező sorozatról beszélünk, de én imádom. Kikapcsol, elgondolkodtat és a komolyabb témájú epizódok kapcsán külön tudnék értékelést írni a véleményemről, hiszen annyira modern és reális gondokat vázolnak fel. Én csak ajánlani tudom minden fiatal lánynak, aki egy hasonló sorozatról álmodozik.

Hozzászólások