MédiaSorozatok

Véget ér a SHIELD ügynökei

A Marvel 2012-ben jelentette meg a Bosszúállók első részét, ami az emberek körében hatalmas sikert aratott. Ezen felbuzdúlva a vállalat úgy döntött, nem csak a mozikat, de a tévéképernyőket is szeretné meghódítani. 2013-ban az ABC csatornán elstartolt a SHIELD ügynökei nevet viselő széria, ami a legelső olyan Marvel sorozat, ami egy univerzumban játszódik az egész estés produkciókkal. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az egyik központi karakter, Phil Coulson, kisebb-nagyobb jelenetek erejéig már több Marvel filmben is feltűnt.

A Coulson ügynököt alakító Clark Gregg mellé csupa új arc csatlakozott. A színészek jöttek-mentek, de akadnak olyanok is, akik már a kezdetek kezdete óta jelen vannak. Chloe Bennet, Ming-Na Wen, Elizabeth Henstridge és Iain De Caestecker a legelső évadban csatlakoztak a szériához, és a mai napig láthatjuk őket.

Az első szezon nagy sikert aratott, így akkoriban még egyáltalán nem volt kérdés, hogy folytassák-e a SHIELD ügynökeit. A nézőszám azonban idővel csökkent, így néhány rajongó tartott attól, hogy idő előtt elkaszálják a sorozatot. A SHIELD ügynökei azonban kitartott, jelenleg a hatodik évadnál jár. Nem csak az első, de a leghosszabb ideje futó Marvel széria címet is magáénak tudhatja.

Egy nemrégiben közzétett bejegyzésnek köszönhetően megtudhattuk, hogy a hetedik évadot is berendelte a csatorna. A nyilatkozat ugyanakkor keserédes a rajongók számára, ugyanis az új szezon bejelentése mellett az is kiderült, hogy ez lesz az utolsó. Számtalan nagyszerű sorozat mellett, jövőre a SHIELD ügynökei is búcsúznak a nézőktől. Jeph Loeb, a Marvel sorozatokért felelős producer a következőképpen búcsúzott.

“A sikerünk bizonyítéka a nagyszerű rajongóknak, és örökké hálásak leszünk nekik a végtelen támogatásukért. Szeretnénk a csúcson abbahagyni, és hét csodálatos szezon után méltóképpen befejezni”

Ti szerettétek a sorozatot? Mit szóltok a befejezéshez? 

Hozzászólások