Sorozatok

Megérkezett a Supernatural utolsó évadának előzetese

2005. szeptember 13-án indult útnak a CW történetének egyik legsikeresebb, leghosszabb és legdrámaibb sorozata. A Supernatural főszerepében Jensen Ackles és Jared Padalecki. Előbbit a Smallville-ből ismerhetett korábban a közönség, míg utóbbi a Szívek szállodájában bizonyított éveken át. A két színész pár rész alatt összebarátkozott, majd egyre mélyebb kapcsolatot ápoltak egymással, olyannira, hogy mára már egy családnak számítanak. A feleségeik és gyermekeik is szinte naponta, illetve hetente összejárnak. 15 év rengeteg idő egy ember életében, így nem csoda, hogy könnyes szemekkel búcsúztatták a sorozatot, amely utoljára vett részt a Comic Con-on. Misha Collins-sal együtt alig bírtak az érzelmeikkel, hiszen az utolsó szezont már forgatják, az első előzetest pedig a minap mutatták be a paneljükön.

A két démonvadász testvér kalandjait nézők millió követték nyomon minden héten, ráadásul velük nem történt meg az, ami a legtöbb CW-s alkotásnál, nem csökkent le drasztikusan a nézettség sem.

“Nehéz kifejezni mindazt, amit a sorozat adott. Tizennégy év alatt rengeteg dolog változott.” – mondta el Jared Padalecki, aki hozzátette, hogy az első évad elején még azt gondolták, hogy ez maximum 1-2 szezonos sztori lesz, aztán új munka után nézhetnek. Nagy utazásnak tartja a SupNat történetet, amely életreszóló barátokkal lepte meg a színészeket.

A promoban látni lehet a legendás Impala-t, amely Dean kicsikéje volt tizenöt éven keresztül. A trailer tartalmaz számos visszatekintős jelenetet, az új szezonról viszont semmit sem tudtunk meg. Korábban már bejelentették, hogy a befejező évad 20 epizódos lesz, ami október 10-én debütál és várhatóan jövő tavasszal int búcsút végleg a rajongóknak.

Hozzászólások