Újra együtt Sheldon és Amy

Mayim Bialik instagramon tette közzé, hogy ismét együtt dolgozik majd a The Big Bang Theory sztárjával, Jim Parsons-sal. A két színész egy párt alakított a nagysikerű Agymenőkben, amely májusban ért véget a tengerentúlon.

“Nos barátaim. Íme, amin már jó ideje munkálkodom…a barátom Jim Parsons és én ismét együtt dolgozunk.”

A Carla című komédia rengeteg macskát tartalmaz, amelyet azért is jegyezte meg a színésznő, mert ez egy szimbolikus állat volt a korábbi közös alkotásukban. A FOX által készített sorozat a brit Miranda széria alapján készül majd, amelyet anno még a BBC sugárzott. A Miranda volt az elmúlt tíz év egyik legjobban értékelt brit vígjátéksorozata, amely 2009-től 2013-ig futott. Shamy tehát a FOX-nál egyesül újra, de erre sajnos még jövő őszig biztosan várnunk kell.

“A Carla egy kimagaslóan nagy és széles kamerás sorozat, amely erős női szemlétettel rendelkezik, ennek alapján is készítjük el.”

Az ötlet Bialik nemrégiben újonnan elindított produkciós társaságának, a Sad Clown Productions-nak köszönhető, amelyből egy kétéves szerződés származik. A tehetséggondozási szolgáltatást nyújtó vállalkozás lehetővé teszi a stúdió számára, hogy újabb tehetséges színészeket fedezzenek fel.

Hozzászólások