Filmek

Poszter érkezett a Jégvarázs második részéhez

November 21-én érkezik hazánkba a Jégvarázs második része, ami mostanában arról hangos, hogy Elsát leszbikus karakternek akarják a rajongók. Egyelőre nem tudjuk, hogy a készítők hallgatnak-e a fanokra, vagy sem, de valószínűleg meglepetésnek szánják majd és ez majd csak a filmben fog kiderülni. A poszter egyébként csodálatos lett, meseszép tájat varázsoltak a testvérpár köré.

A Frozen II. most Elsa kilétére, önmaga és ereje megismerésére fog összpontosítani, persze emellett a régi szereplők is feltűnnek majd. Ismét gyönyörű látvány tárul majd elénk és ezt további fülbemászó dalokkal fogják feldobni, ezt pedig az előzetes első részében már meg is csodálhatjuk.

A második trailerben sokkal több mindent láthatunk a sorozatból, például hogy milyen karakterek fognak még pluszban felbukkanni az eredeti szereplők mellett. A két rövid betekintést látva, elállt a szavunk is, talán még az első részénél is jobb mesét fogunk kapni.

Szerintünk nagyon jónak ígérkezik a Jégvarázs 2. Ki fogja megnézni moziban ezt a remek mesefilmet? Még egy kérdés: mit szóltok ahhoz a kezdeményezéshez, hogy Elsa leszbikus karakter legyen?

Hozzászólások