Filmek

Megjelent a Demóna második részének újabb előzetese

Október 17-én folytatódik Csipkerózsika története a gonosz tündér, Demóna szemszögéből. Angelina Jolie ismét felveszi a kissé morcos és ördögi szerepet, Elle Fanning pedig belebújik a barátságos és gyönyörű Csipkerózsika bőrébe. Már egy hónapja megkaptuk első előzetesét a Demóna: A sötétség úrnője című filmnek és most megérkezett a második kedvcsináló is.

A Maleficent legújabb trailerében kiderül, hogy Demóna (Angelina Jolie) keresztlánya, Auróra (Elle Fanning) férjhez szeretne menni, de ezt a gonosz tündér nem engedi és mindent meg is tesz azért, hogy megakadályozza a menyegzőt. A történet itt nem ér véget, hiszen Demónának előkerülnek a fajtársai, akik úgy vélik, hogy eleget törődött az emberekkel, ideje foglalkoznia az igazi családjával.

Szerintünk nagyon érdekes folytatást kap a történet, reméljük, hogy ismét tündökölni fog mindkét főszereplő, akik mellett még feltűnik Ed Skrein, Michelle Pfeiffer és Chiwetel Ejiofor. Mi nagyon várjuk a Maleficent 2. részét és mindenképp írni fogunk róla.

Hozzászólások