Kaszát kapott a Supergirl

Meglepő reggelre ébredtünk, hiszen a CW bejelentette, elkaszálja a nagysikerű Supergirl sorozatot. A széria 2015-ben indult útnak a CBS csatornán, majd egy évadot követően költözött a többi képregényhős közé. Ennek hatására több crossoverben is szerepet kapott az Acéllány.

Melissa Benoist tavasszal jelentette be, hogy férjével, Chris Wood-dal első gyermeküket várják. A vírus miatt leálltak a forgatások, így a Supergirl ötödik szezonjának utolsó epizódjait nem tudták elkészíteni. Ennek hatására a CW bejelentette, hogy a legtöbb alkotása csak jövőre tér vissza a képernyőre, hiszen nem tudták, hogy mikor tudják elkezdeni a munkálatokat. Nem volt ez máshogy a Supegirl esetében sem, ahol ráadásul a terhességgel és a kisbabával is számolniuk kellett.

Nem tudni, hogy ez is szerepet játszott-e a kaszában, vagy csak úgy gondolták, hogy már nem éri meg, de a hatodik lesz az utolsó felvonás a történetben. Ezzel a csatorna megkezdte a kaszákat, hiszen jó ideje évadkezdés előtt jelenti be az utolsó szezonos alkotásait.

A sztori tehát 2021-ben lezárul, ám azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor premierezik a hatodik évad. Melissa Benoist instagramon köszönte meg ezt az öt évet.

View this post on Instagram

To say it has been an honor portraying this iconic character would be a massive understatement. Seeing the incredible impact the show has had on young girls around the world has always left me humbled and speechless. She’s had that impact on me, too. She’s taught me strength I didn’t know I had, to find hope in the darkest of places, and that we are stronger when we’re united. What she stands for pushes all of us to be better. She has changed my life for the better, and I’m forever grateful. I’m so excited that we get to plan our conclusion to this amazing journey, and I cannot wait for you to see what we have in store. I promise we’re going to make it one helluva final season. ♥️ el mayarah 💪 @supergirlcw

A post shared by Melissa Benoist (@melissabenoist) on

Hozzászólások