Sorozatok

Kaszát kapott a Legacies sorozat

Nem kér több évadot a Legacies-ból a CW. A Vámpírnaplók és a Originals testvér sorozata negyedik szezonjánál jár, de most minden jel arra utal, hogy korábban kell befejezniük a történetet. Az, hogy hogyan végződik Hope Mikaelson története, a nyáron kiderül. 

2018 őszén debütált a Legacies a The CW-n. Julie Plec ismét visszahozta a The Vampire Diaries hangulatát, amely sikeres volt, és hosszú évadokon át a rajongók kedvence volt. Miután vége lett, nem állt meg, hiszen elkészült a spin-off sorozata is, a The Originals, ahol Klaus Mikaelson (Joseph Morgan) történetét vitte tovább. Sajnos a The Originals is korán befejezésre került.

Négy évet élt meg a sorozat

A  által teremtett vámpír-világ sokak nagy kedvence volt. A Vámpírnaplók mellett úgy döntöttek, Klaus Mikaelson és családja is kap egy lehetőséget, így készülhetett el a The Originals – A sötétség kora című spin-off. A sorozat azonban 2018-ben törlésre került.

Plec azonban a Vámpírnaplók 2017-es befejezése után, úgy döntött, hogy egy újabb szálat alkot, amelyben Klaus Mikaelson tribid gyermekéről szólna. Erős kezdés és évad után úgy tűnt, hogy van ebben a sorozatban annyi kraft, hogy megállja a helyét a csatornán és a rajongók közt. Hope Mikaelson (Danielle Rose Russell) karaktere remekül eltalált, a Salvatore házban a természetfeletti erőkkel rendelkező diákoknak berendezett iskola is jónak tűnt. Ami még pozitívum lehetett, hogy a Vámpírnaplókból ismert, Alaric Saltzman (Matthew Davis), és iker gyermekei is egyfajta pluszt adtak a szériának.

Pontosan nem tudni milyen okból került törlésre, de könnyen meglehet, hogy az évadok alatt a nézői megtekintés is csökkent, ez pedig a széria lezárásához vezetett.

A június 16-i 4. évad fináléja így tehát sorozatzáróként fog szolgálni.

Sajnos a CW több sorozatnak sem kegyelmezett. A 2022–2023-as szezonban már nem láthatjuk a Bűbájos boszorkákat, Dinasztiát, Batwoman, 4400-at, A holnap legendáit, valamint a Roswell, az új-mexikóit. 

Hozzászólások