Könyvek

Családregény-sorozat érkezik a Douglas parfümérialánc történetéről

Idén márciusban érkezik magyarul A Douglas nővérek című regény Charlotte Jacobi tollából, amely egy családregény-sorozat a Douglas parfümérialánc történetéről. A kötet 2022. március 8-án kerül a boltok polcaira, Győri Hanna fordításában.

A Douglas nővérek a testvérpár életéről fog szólni, arról, hogy hogyan tudtak érvényt szerezni a férfiak uralta világban. A Charlotte Jacobi álnév alatt megbúvó szerzőpáros, Eva-Maria Bast és Jørn Precht ráadásul nagyszerűen eleveníti fel a történelmi kort, így kiváltképp izgalmas lehet megismerni azt, hogyan alakult a testvérek vállalkozása, hogyan álltak elő az önálló ötletekkel és tervekkel. Mi több, bemutatják azt, hogyan változtathatja meg egy illat az egész huszadik századi női imázst.

Szuper hír, hogy a Párizs királynőjéhez hasonlóan ez is keménytáblával, védőborítóval érkezik, ezúttal a Next21 Kiadó jóvoltából.

Charlotte Jacobi – A Douglas nővérek

A céget mindenki ismeri, de a történetét szinte senki.

Ez a történet éppoly ellenállhatatlan, mint egy finom illat. A parfüméria története bátor nőkről szól, akik kiálltak a saját szabad akaratuk mellett.

Aki ma betér egy Douglas-üzletbe, az eleganciára, luxusra, szépségre vágyik. Ezt keresték Anna és Maria Carstens is, amikor Hamburgban 1910-ben megnyitották az első Douglas-üzletet. Ahhoz azonban, hogy kettejük szívügyéből valóságos vállalatbirodalom nőjön ki, a két fiatal vállalkozónak sok akadályt le kellett küzdeniük – többek között családtagjaik ellenkezését is.

Először az Alster-parti várost hódították meg, aztán egész Németországot. Könyvsiker a Douglas-nővérek huszadik századi diadalútjáról.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?