Jöhet a Deadpool 3?

Ki az aki nem ismeri, a nyers humoráról híres szuperhőst? Deadpoolt először 2016-ban láthattuk, sikere azóta is töretlen, mi több  még egy rész készült, illetve rengeteg relikviával lephetik meg magukat a rajongók.  Stan Lee-nek köszönhetően megteremtett Marvel Comics képregénye alapján készült szuperhős története nem áll meg a második filmmel, hiszen hamarosan a harmadik is elkészül
Sokáig úgy tűnt, hogy sajnos nem lesz  több rész Wade Wilson életéről, a Disney és a Fox egyesülése miatt, de több jel is arra mutat, hogy koránt sincs vége.  Bob Iger vezérigazgató és Rhett Reese forgatókönyvíró is ragaszkodtak a nagyszájú Deadpoolhoz. A film másik írója Paul Wernick is elmondta, hogy még sok dolog áll szervezés alatt, például mikor kezdődhet a forgatás vagy, hogy Deadpool mennyire illeszkedik a Marvel Univerzumba, szóba jött a besorolás is.
Ryan Reynolds nemrégiben a Marvelnél járt, ezt pedig instagramon is megosztotta rajongóival, ebből következtethetünk arra is, hogy a színész és stúdió a folyatásról beszélgettek.

Ryan mostanában több fontos eseménynek is örülhetett, hiszen október elején megszületett harmadik kislánya, október 23-án pedig születésnapját ünnepelte, felesége a szintén színész Blake Lively egy vicces fotóval köszöntötte fel őt.

Hozzászólások