Filmek

Channing Tatum újra Magic Mike szerepébe bújik

Ki ne emlékezne Channing Tatum-ra, amikor szexi táncot lejt a színpadon? A Step Up színésze, Magic Mike-ként is megdobogtatta a női szíveket, olyan színésztársaival, mint Joe Manganiello, Matthew McConaughey vagy Adam Rodriguez. Most pedig itt a jó hír, hogy két rész után ismét láthatjuk őt egy film erejéig.

November 29-én erősítette meg a  Deadline, hogy hamarosan egy újabb filmet láthatunk majd, amelyet a Warner Bros készít majd, és kizárólag az HBO Max-on mutatják be. Steven Soderbergh forgatókönyvíró elmondta, hogy látta, amit Channing, Reid és a koreográfus csapata csinált az élő show-val az elmúlt években, azt gondolta még egy filmet kell csinálnia. Meg kell valósítania Mike Lane álmát, hogy a tánc révén összekapcsolja az embereket. Az elmúlt években a Magic Mike franchise egyre erősödött, az első két film közel 225 millió fontot (300 millió dollárt) hozott világszerte, és élő színpadi show-vá fejlődött.

November 29-én Channing Tatum is megerősítette a hírt a közösségi oldalán, miszerint újra Mike Lane szerepébe bújik.

Egyelőre nincs hír a további szereplőkről 

Az első két részben Matthew McConaughey (Dallas), Joe Manganiello (Big D*ck Richie) és Matt Bomer (Ken) is látható volt, ám arról nincs információ, hogy végül melyikük kerül be ismét a mozifilmbe. Ahogyan arról sincs hír, hogy Mike szerelme Amber Heard (Zoe), aki a második részben szerepelt, visszatér-e.
Pár érdekességet azért lehet találni Tatum Instagram posztja alatt, Bomer több hangulatjelet kommentált, ami talán jelenthet valamit.

Miről is szól a Magic Mike? 

Channing Tatum fiatalon sztriptíztáncosként kereste a kenyerét Floridában, ezért tulajdonképpen a Magic Mike igaz történeten alapul. Amikor Hollywood is felfedezte magának Tatumot, akkor olyan filmekben láthattuk, mint a Kedves John, Step Up vagy a G.I. Joe. 
Magic Mike franchise első filmje 2012-ben jelent meg, és Mike Lane történetét dolgozta fel, aki egy kizárólag férfiakból álló tánccsoportban dolgozik, és egy fiatal tinédzsert próbálnak betanítani. 2015-ben ismét összeállt a csapat a Magic Mike XXL- ben, amely Lane életét tárta fel, miután szögre akasztotta a nadrágot. Mike és a srácok ismét összejönnek, hogy elinduljanak egy férfitáncosok által meghirdetett versenyen.

A legújabb film megjelenéséről egyre nincsenek hírek. Ti várjátok már a Magic Mike újabb részét? 

Hozzászólások