Véget ért a Pretty Little Liars

Véget ért napjaink egyik legmeghatározóbb sorozata a Pretty Little Liars. A fináléban végre megtudhattuk, kit rejt a maszk, azaz ki A.D. és milyen indítékkal kínozta a lányokat ennyi időn keresztül. A hazugok megkapták happy endjüket, ahogy Mona is. Ami pedig a széria legutolsó jelenetét illeti, méltóképp búcsúzott el 160 rész után a Csinos Kis Hazugságok.

A finálé tulajdonképpen nem szólt másról, mint Aria és Ezra esküvőjéről, illetve természetesen A.D. leleplezéséről. Itt csak azzal volt a probléma, hogy a másfél órás befejezésből 40 percig a dráma folyt. Majd ezt követően a nyakunkba öntötték, a gonosztevő személyét és az indítékait.

Bár a rajongók kicsit sem elégedettek, azt merem állítani, hogy az alakítással senkinek sem volt problémája. Azt már évek óta tudjuk, hogy Torian és Janell – azaz Spencer/Alex és Mona – remek színésznők, akik mernek újat mutatni és tudnak tökéletesen játsszani. Ám, amit most mutattak, az minden eddigit felülmúlt. Ezzel ellentétben sajnos akadtak a sorozat történetében gyengébb alakítások is, amik szinte szóra sem érdemesek, mint Sasha (Alison), de még Shay (Emily) sem egy őstehetség.

Ami a befejezést illeti, mint említettem, nem vagyok elégedett, ennek ellenére nosztalgiázhattam és végre egy méltó lezárást kaptam hét év után. Minden hibája ellenére az egyik legjobb sorozat volt a kezdetekkor és akár még korszakalkotónak is mondhatom, hiszem a twitter és az instagram első számú sztárja volt a fiatalok körében, ami nem is véletlen.

Bár a sorozattól nem kaptuk meg minden kérdésre a választ, talán így maradt hű önmagához a Pretty Little Liars. Egy kis rejtély és hazugság még a finálé után is elfér. Nem gondoljátok?

Forrás: starity.hu

Hozzászólások