Sorozatok

ABC upfronts & újoncok

Hétfőn gyűjtöttem össze először az upfrontsos híreket, akkor az NBC volt a palettán. Tegnap a FOX volt a soron, ma pedig az ABC kínálatának újdonságaival jelentkezem. A csatorna berendelte a nagysikerű Grey’s Anatomy-t, a Station 19-et, a The Goldbergs-et, a The Good Doctor-t, a Modern Family-t, az American Housewife-t, a Single Parents-et, de még a Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D-et is. Nem kért viszont a Take Two-ból, a Roseanne-ből, a For The People-ből, de még a Splitting Up Together-ből sem.

A Grace klinika kapcsán érdemes megemlíteni, hogy még jobban össze szeretnék fűzni a Station 19-el, több crossover epizódot terveznek a jövőben. Emellett fontos információ, hogy három mellékkarakter főszereplőnek lett kiemelve. Chris Carmack, Jake Borelli és Greg Germann-ról van szó, akik örömmel vállalták a felkérést, hogy több szerepet kaphassanak a sorozatban.

Az ABC az őszi/tavaszi tévés szezonban hat újdonsággal lepi meg a közönséget, köztük négy drámával és két komédiával.

Emergence

Színészek: Allison Tolman (Fargo), Robert Bailey Jr. (The Night Shift), Clancy Brown (The Deep End), Zabryna Guevara (Tell Me a Story), Ashley Aufderheide, Owain Yeoman (The Mentalist),  Donald Faison (Scrubs)
Premier: 2019. ősz, kedd

Történet: A sztori középpontjában egy rendőrfőnök áll, aki magához vesz egy baleset helyszínén talált, minden emlékét elveszítő gyermeket. A nyomozás a főhőst egy összeesküvésbe sodorja, ami minden képzeletét felülmúlja, és amelynek a középpontjában a kicsi személyazonossága van.

Stumptown

Színészek: Cobie Smulders (How I Met Your Mother), Adrian Martinez (The Blacklist: Redemption), Michael Ealy (Sleeper Cell)Camryn Manheim (The Practice), Cole Sibus, Tantoo Cardinal
Premier: 2019. ősz, szerda

Történet: Egy képregény alapján készülő sztori, amely egy erős, de rámenős, bonyolult szerelmi élettel, adósságokkal és gondoskodásra szoruló testvérrel rendelkező háborús veteránról szól, aki Portland-ben magánnyomozóként dolgozik. Katonai hírszerző múltja által, könnyen oldja meg az ügyeket, ám stílusa miatt folyamatosan tűzvonalba kerül, ráadásul a munkatársak sincsenek annyira oda érte.

Mixed-Ish

Színészek: Arica Himmel, Gary Cole (Fam), Christina Anthony, Tika Sumpter (Being Mary Jane)Mykal-Michelle Harris, Ethan Childress
Premier: 2019. ősz, kedd

Történet: A Black-ish spinoffja, amelyben az anya, Rainbow idézi fel, milyen volt egy kevert családban felnőni a 80-as években. A hippi szülők egy kisvárosba költöztetik az egész famíliát, és míg ők az új életükben próbálnak érvényesülni, a fiatalok az iskolában próbálnak helyt állni, ahol se feketének, se fehérnek nem tartják őket.

The Baker and The Beauty

Színészek: Nathalie Kelley (Dynasty), Belissa Escobedo, Lisa Vidal (Being Mary Jane), Dan Bucatinsky (Scandal), Victor Rasuk (How To Make It In America), Carlos Gomez (The Glades), Michelle Veintimilla, David Del Rio
Premier: 2020. midseason

Történet: Izraeli sorozat alapján készült sztori, egy pék/cukrászról, aki családi vállalkozásban dolgozik, és mindent megtesz, amit szerető családja elvár tőle. Egy vad éjszakán azonban megismerkedik egy nemzetközi szupersztárral.

For Life

Színészek: Nicholas Pinnock (Counterpart), Mary Stuart Masterson, Boris McGiver, Tyla Harris, Dorian Missick (Tell Me A Story)
Premier: 2020. midseason

Történet: Jogi és családi dráma egy rabról, akiből ügyvéd lesz és rabtársainak kezd el dolgozni, hogy saját életfogytiglani büntetése ellen fellebbezzen. Szeretné visszakapni családját és ellopott életét.

United We Fall

Színészek: Christina Vidal (Training Day), Will Sasso (Shit My Dad Says), Jane Curtin (Unforgettable), Ella Grace Helton
Premier: 2020. midseason

Történet: Családi komédia egy kisgyerekes, egymást szerető párról, akik mindent megtesznek, hogy boldogok lehessenek. Ebben egyedül a férfi katolikus anyja és családja gátolja őket, akik jelenleg is velük élnek.

Forrás: https://www.sorozatjunkie.hu/
http://www.spoilertv.com/

http://www.ahmagazin.com/media/sorozatok/fox-upfronts-ujoncok/

Hozzászólások