Visszatért az ultraszexi The Pussycat Dolls

Emlékeztek még a Pussycat Dolls bandára? Valószínűleg mindenkinek beugrik kikről van szó, de elevenítsük fel egy kicsit. A lányok 1995-ben robbantak be a köztudatba, akkor még tánctudásukkal, de később, 2003-ban már megjelentek a szexibbnél szexibb videóklipjeik és dalaik is.

Azonban 2010-ben arra döntésre jutottak, hogy feloszlanak, mint csapat és a saját egyéni karrierjükre koncentrálnak. Teltek múltak az évek, Nicole-n kívül senkinek sem sikerült igazán befutnia és most, hogy a Spice Girls újult erővel vág neki a nagyközönségnek, a PCD is fellelkesült és nekik köszönhetően ők is úgy döntöttek, hogy tíz év elteltével újra egyesülnek, amit november 27-én a hivatalos twitter oldalukon közöltek is a rajongóikkal:

A banda az idei The X Factor: Celebrity döntőjében debütált, szombaton, azaz november 30-án Londonban, Angliában. Nicole Scherzinger – aki a verseny egyik mentora – mellett természetesen a csapat többi tagja, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Jessica Sutta és Carmit Bachar is csatlakozott a műsorhoz és remek előadást tartottak a nézők számára.  Mit sem változtak, visszaadták azt az érzést, amit az alakulásuk után felépítettek.

“Nagyon szeretem őket, és alig várom, hogy megmutassuk, mit tartogatunk a számotokra. Hosszú idő eltelt már, de ez a fellépés tökéletes lesz arra, hogy emlékeztesse a világot, hogy mit jelent Pussycat Dolls-nak lenni.” – mondta Nicole.
A csapat a „Buttons”, a „When I Grow Up” és a „Don’t Cha” slágereit, valamint az új dalukat, a „React” – ot adták elő. A lány újult erővel vágtak neki ismét a zeneiparnak és mit sem változott a stílusuk, hiszen ugyanolyan energikusak, dögösek és szuperek, mint régen voltak.

Hatalmas vitát generált a The Pussycat Dolls outfitje, ugyanis sokak szerint túlságosan szexi volt ahhoz, hogy főműsoridőben ilyet leadjanak a televízióban. Azonban a lányok sosem arról voltak híresek, hogy eltakarták az amúgy igazán dögös és irigylésre méltó alakjukat, tehát nem hazudtolták meg magukat. Kíváncsiak vagyunk, hogy hogyan fog haladni tovább a karrierjük, és hogy mit terveznek a jövőben.

 

Hozzászólások