ezeket szerettük

Visszatekintő: júniusi megjelenések

Itt a júniusi visszatekintő, amiben arról lesz szó, hogy milyen újdonságokkal leptek meg minket a kedvenceink ebben a hónapban. Ennek a bejegyzésnek a középpontjában a sorozatos, – filmes, – zenés és könyves megjelenések lesznek. Az előző hónapban például filmek közt ott volt az örök klasszikus Tom & Jerry vagy a zenék közt a BTS visszatérése vagy a TikTok sztár Bella Poarch debütálása. Továbbá rengeteg könyvmegjelenéssel is számolhattunk, ilyen volt Az olasz lány vagy a Véres Balaton.

Júniusi sorozatpremierek

Korábban már írtunk róla, hogy június 9-én elstartolt Thor testvérének önálló sorozata a Loki, illetve hogy a kritikusok és a nézők többsége is nagyon szereti Tom Hiddleston alakítását.

Megérkezett az iCarly folytatása is hosszú szünet után, ugyanis az eredeti 2012-ben ért véget, de a készítők úgy gondolták még van mit hozzáadni a sorozathoz. A főszereplői továbbra is Miranda Cosgrove, Jerry Trainor és Nathan Kress lesz, valamint csatlakozott hozzájuk Laci Mosley, aki például a NászszezON című filmben játszott és Jaidyn Triplett, aki Jason Momoa mellett feltűnt a See sorozatban.

Pár sorozat újabb évaddal tért vissza, ilyen a felkapott francia alkotás is Élite, a sokak által kedvelt mese, a Rick és Morty és az In the Dark legújabb szezonja is nézhető. A Why Women Kill, valamint a Love, Victor és a Home Before Dark második évada is elindult.

Júniusi filmes megjelenések

Június elején megmutattuk, hogy milyen filmeket láthatunk a mozikban, de azért elevenítsük fel őket. Végre elérkezett az idő, hogy a Démonok között hátborzongató részeit mindenki láthassa és megtudjuk, hogy mit mit alkottak a készítők és a színészek. Az emberek és kritikusok többsége szerette, de voltak, akik úgy gondolták, hogy többet is kihozhattak volna belőle. Ha már horrorfilm, akkor el kell áruljam, hogy a Hang nélkül 2 is nagy sikernek örvendett, sokan kíváncsiak voltak, hogy Emily Blunt miként bújt újra a karaktere bőrébe.

A Halálosabb Iramban filmre vártak sokan, ugyanis Vin Diesel ismét akcióba lendült. Továbbá ne feledkezzünk el Ryan Reynolds szerepéről sem, hiszen júniusban a Sokkal több, mint testőr második része is a mozikba került, de sajnos a kritikusoknak nem igazán tetszett.

A mesék közt is válogathattunk, például leadták a Raya és az utolsó sárkány filmet, de jobban a Luca című animációs alkotás volt népszerű.

Júniusi zeneajánló

Igazi nyári dalokkal találkozhattunk a múlt hónapban. A külföldi előadók közül rengeteg újdonság érkezett, például hosszú szünet után újra hallhattuk Jessie J különleges hangját. Az énekesnő június 11-én adta ki I Want Love című dalát, amiért mi odáig vagyunk. Dua Lipa  is új dalt jelentett meg, mégpedig a Love Againt, ami ismét nagy sikernek örvendett.

Továbbá Doja Cat mutatta be tehetségét, ugyanis a fiatal rapper egy igazán ütős albummal állt elő, ami a Planet Her címet kapta és sok-sok szuper zenét tartalmaz, köztük pedig ott lapul a Need To Know.

Végezetül egy igazán remek hanggal megáldott énekesnő, Fouzia legújabb dalát szeretném ajánlani nektek, a Herot.

A magyar előadók is remekeltek a júniusi hónapban. Például Tóth Andi, akinek nem egy zenéje vagy közreműködése jelent meg és ezek közül a legtöbb a youtube felkapottjai között landolt. Mellette visszatért Szakács Gergő is Indulj el című számával, amivel szintén felkerült a népszerű dalok közé, de ilyen volt a Wellhello újdonsága is, ami a Csoda, hogy élünk címen jelent meg. Végül pedig Nemazalány és Sofi közösét említeném meg, hiszen a Levegő egy nagyon szép zene lett.

A kpopban szokás szerint folyamatosan jelentek meg újabb és újabb előadók és természetesen volt pár kiváló visszatérés is. Először a nagy sikernek örvendő Twice banda nyári slágerét mutatnám meg nektek, ami az Alcohol Free címet kapta. Mellettük visszatért két igazán népszerű fiúbanda az EXO és a MONSTA X is, akik igazán kimagasló zenékkel rukkoltak elő. Továbbá a vegyes banda (KARD) rappere, BM is sikeresen debütált szólistaként is és ezáltal egy szuper albummal jelentkezett.

Visszatért egy rockosabb lánycsapat a koreai zenei világba, akik a Pink Fantasy nevet viselik. Legújabb daluk pedig a Poison címet kapta és mindenkit (aki szereti ezt a stílust) egy kicsit magával ragad. Nem utolsó sorban a MAMAMOO lánybandát említeném meg, akik legújabb albumukkal bemutatták milyen fantasztikus énekesnők mindannyian. Mindenképp hallgassátok meg a Where Are We Now című számukat.

Ennyi lett volna a júniusi visszatekintő, a múlt hónapban ezek voltak terítéken. Augusztusban pedig érkezem a júliusi listával. Addig is, osszátok meg velünk, hogy nektek mi volt a kedvencetek akár film, sorozat, zene vagy könyv témába illik bele. Áruljátok el nekünk, hogy milyen újdonságra leltetek rá!

Visszatekintő: májusi megjelenések

Hozzászólások