Filmek

7 film, amit júniusban látnunk kell

Jöhet egy júniusi filmajánló? A mozik újra nyitva állnak a beoltottak előtt, így visszatért a filmpremieres sorozatunk az oldalra. Ebben a hónapban pedig rengeteg elhalasztott és régóta várt alkotás kerül végre a nagyvászonra. Na de vajon melyik filmre vásárolhatunk jegyet? 

Június 3.

A Démonok Között harmadik része sokak örömére a moziban is látható lesz június 3-án. Korábban már született egy poszt arról, hogy mi mindent tudhatunk Az ördög kényszerített alkotásról és most végre valóban megnézhetjük! Ugye mindenki várja már, hogy Vera Farmiga, mint Lorraine Warren és Patrick Wilson, mint Ed Warren hogyan teljesített ebben a filmben, valamint, hogy az új rendező, Michael Chaves hogyan folytatta a franchiset. Annyit már biztosan tudunk, hogy a mostani sztori Arne Cheyenne Johnson tárgyalásáról fog szólni, aki 1981-ben gyilkosság vádjával állt a bíróság elé, ahol azt állította, hogy megszállta őt egy démon. Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk rá.

A Raya és az utolsó sárkány című animációs alkotásról már volt cikk korábban, de aki még nem látta otthon vagy annyira tetszett ez a gyönyörű mesefilm, hogy moziba is szívesen újranézné, akkor júniusban ezt megteheti. A Démonok között mellett ez is helyet kapott a mozik nagyvásznain. A Raya and the Last Dragon alkotásban egy Kumandra nevű fantáziaföldet és népét ismerhetjük meg, akik közt egykoron sárkányok éltek, boldogságban, békességben. Azonban egy napon mindez eltűnt, hogy miért? Az Raya kalandjaiból kiderül.

Június 10.

A Hang nélkül folytatására is már rengetegen vártunk és végre eljött a pillanat, ugyanis június 10-től mindenki nagy örömére moziban nézhetjük meg. Már a film első részét is nagyon szerette a közönség, így a második része is biztosan hatalmas sikert fog aratni a horrorfilm kedvelők körében. Mivel Amerikában már láthatóvá vált a film, több kritika is napvilágot látott róla, amik nagy része pozitív. Mi pedig június 10-től tekinthetjük meg, hogy Emily BluntJohn KrasinskiNoah Jupe és Millicent Simmonds ismét jól alakítja-e karakterét vagy sem. A története egyébként ott folytatódik, ahol az előző rész abba maradt, de most a család úgy dönt, hogy elhagyja az otthonát és megnézik mi folyik a nagyvilágban.

Ha még több mesére vágynánk, akkor itt van a Nyúl Péter második része. Thomas és Bea most már házasok és Péterrel, valamint nyúlcsaládjával élnek. Viszont kissé megunják a kertben töltött életet és a nagyvárosba mennek, azonban ott bárhová beteszik a lábukat, csak káoszt okoznak. A főbb szinkronhangok James Corden, Domhnall Gleeson és Rose Byrne maradtak, de Daisy Ridley már nem vállalta ezt a részt, mint Pamacs hangja, helyére pedig Aimee Horne lépett. Ha szerettétek az első részét a filmnek, akkor ez is biztosan tetszeni fog.

Június 17.

Jön a Sokkal több, mint testőr második része, amit ismét Patrick Hughes fog rendezni, a főszereplők sem változtak, tehát Ryan Reynolds, mint testőr és Samuel L. Jackson, mint bérgyilkos lesz látható. A folytatáshoz még csatlakozik a gyönyörű Salma Hayek, valamint az ikonikus Morgan Freeman. A történet középpontjában továbbra is a világ leghalálosabb és legfurcsább párosa áll – a testőr, Michael Bryce és a bérgyilkos, Darius Kincaid – akik ismét életveszélyes küldetésben vesznek részt. Bár az első részt a kritikusok nem igazán szerették, viszont ez a színészi felhozatal biztos, hogy meghozza a várva várt sikert, mert abban az egyben hihetünk, hogy ők kiválóan fogják alakítani karaktereiket.

A Disney és a Pixar legújabb alkotása a Luca is helyet kap ezen naptól a moziban. Az olasz Riviéra egyik tengerparti városában, Portorossóban egy Luca nevű fiatal fiú megosztja kalandjait az új és egyben legjobb barátjával, Albertóval. Luca és Alberto azonban hatalmas titkot rejtegetnek: mindketten tengeri szörnyek.

A film lényege a barátság ünnepe:

A gyermekkori barátságok gyakran meghatározzák annak irányát, hogy kivé válunk és ezek a kötelékek állnak a történetünk középpontjában, a főszereplő életének nagy részében. Tehát az olasz tengerpart szépsége és varázsa mellett filmünkben felejthetetlen lesz a nyári kaland, amely alapvetően megváltoztatja Lucát.

Casarosa továbbá azt is elmondta, hogy a régi tengeri szörnyeket mindig is nagyon lenyűgözőnek találta.

Június 24.

A Halálosabb Iramban 9. rész is megkapta a nyári főszerepet, ugyanis június 24-én nagyvásznon láthatjuk a versenyzőket. A 2017-es film eseményei után Dominic Torettónak és családjának szembe kell néznie Dominic öccsével, Jakobdal, egy halálos merénylővel, aki régi ellenségükkel, Cipher-rel dolgozik, és aki személyes vendettát tart Dominic ellen. A főszereplők maradtak azok, akik eddig is voltak, tehát Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster és még láthatjuk ebben a részben Charlize Theront, valamint Ludacrist is.

Kihagytunk valamit a júniusi filmajánló listánkról? Esetleg van olyan, amiért biztosan el fogsz látogatni a legközelebbi moziba, hogy megnézd? Írd meg nekünk!

Hozzászólások