Könyvek

Spirituális utazás önmagunkon túlra

Michael A. Singer könyvében, mely a Felszabadított lélek címet viseli, arra bátorítja olvasóit, hogy merjenek túllépni a mindennapok apró-cseprő dolgain. Hogy hagyják maguk mögött a mindennapos problémákat, félelmeket és ismerjék meg igazán önmagukat.

Ez a kötet egy útmutató, aminek leckéi által sokkal alaposabban megismerhetjük önmagunkat. A Napló a Felszabadított lélek című könyvhöz ráadásul üres sorokat is tartalmaz, hogy valóban naplóként funkcionálva kiírhassuk magunkból reflexióinkat.

Michael A. Singer – Felszabadított ​lélek

Ki ​vagy? Ha belemerülsz ebbe a kérdésbe, rövidesen rádöbbensz, milyen nehéz pontos választ adni rá. Minél több aspektusból vizsgálod önmagad, annál világosabbá válik, hogy ezeknek egyike sem képes rá, hogy teljességedben definiáljon. A Felszabadított lélekben – amely jelenleg is a The New York Times bestseller listáján található – Michael Singer, ez a szellemi tanítómester éppen ezt a kérdést boncolgatja; Ez a könyv őszinte és bárki által könnyen érthető diskurzus a tudatos életről, és arról, miképpen válhatunk mi magunk is tudatos emberré. Az első részben Singer énünket vizsgálja és felfedi a mindannyiunknak oly ismerős belső dialógusok természetét. A második részben megismerkedhetünk a lényünkben áramló energiákkal, és a szerző fokozatosan rávezet, miként tárjuk fel szívünket az egész életünket átható tapasztalat frissítő energiái előtt. A harmadik rész arra tanít, miként küzdjük le bezárkózásra, önsorsrontó befelé fordulásra késztető hajlamainkat. A megvilágosodás, az egyetemes tudat befogadása a negyedik rész témája. Végül az ötödik részben Singer visszakanyarodik mindennapi létünkhöz, és megtanít rá, miként szegődjünk a határokat nem ismerő, korlátlan boldogság nyomába. A könyvnek mindvégig olvasmányos és egyúttal lebilincselő a stílusa.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?