Könyvek

Megdöbbentő családregény érkezik a Könyvmolyképző Kiadónál!

A Könyvmolyképző Kiadó ezúttal egy izgalmas családregénnyel kedveskedik az olvasóknak, nemsokára elhozzák ugyanis Charmaine Wilkerson Fekete torta című könyvét, amelyben eltemetett titkok és árulások nehezítik meg egy család életét.

Történetünk Eleanor Bennett halálával kezdődik, aki furcsa örökséget hagy gyermekei, Byron és Benny számára: egy régi családi recept alapján készített fekete tortát és egy hangfelvételt. Ahogy az anya fokozatosan meséli a történetet, úgy derülnek ki egyre-másra a mélyen eltemetett titkok és érkeznek a fájdalmas felismerések, amelyek a két testvér viszonyát is megtépázzák.

Vajon visszatalálhat-e egymáshoz Byron és Benny valaha vagy az évek és a titkok annyira elszakították őket egymástól, hogy erre már semmi esély sincs? Sikerül-e összeállítaniuk anyjuk igazi történetét és képesek lesznek-e teljesíteni az utolsó kívánságát? Van-e minderre még remény vagy már túl késő?

Mindez kiderül ebből a fordulatos és titkokkal teli regényből, amely megmutatja egy-egy döntés is milyen nagymértékben képes befolyásolni a kapcsolatokat vagy akár a történelmet.

A kötetet már elő is rendelhetjük a kiadó webshopjából 21% kedvezménnyel!

Várható megjelenési idő 2024. február 20.

Charmaine Wilkerson – Fekete torta

Egy ​titkos recept.

Eleanor Bennett rejtélyes örökséget hagy két gyermeke, Byron és Benny számára: egy réges-régi családi recept alapján készült fekete tortát és egy hangfelvételt. Eleanor az üzenetben megosztja felkavaró történetét egy önfejű, fiatal úszónőről, aki egy gyilkosság rá vetülő gyanúja miatt megszökik az otthonát jelentő szigetről. Az anya szívszorító története fokozatosan bontakozik ki a könyv lapjain: olyan titkok kerülnek napvilágra, melyeket Eleanor élete végéig rejtegetett. Egy rég elveszett gyermek körüli rejtély pedig felforgatja mindazt, amit a testvérek tudni véltek származásukról és magukról.

Lehet-e Byron és Benny újra szoros szövetségese egymásnak? Össze tudják-e rakni anyjuk valódi történetét, és teljesíthetik-e utolsó kérését, miszerint „osszátok meg a tortát, amikor eljön az ideje”? Vagy elveszettebbnek érzik magukat, mint valaha?

Charmaine Wilkerson debütáló regénye arról, hogy az árulások, titkok, emlékek, sőt nevek öröklése hogyan alakíthatja a kapcsolatokat és a történelmet. A hangulatos és gyönyörűen megírt történet rendkívüli utazás egy család életén keresztül, amelyet örökre megváltoztattak a matriarcha döntései.

Fedezd fel a titkait!

Hozzászólások