ALBUMPREMIER: ATEEZ – Treasure Ep. Fin: All To Action

A mai napon jelent meg az ATEEZ nyolctagú dél-koreai banda legújabb, teljes hosszúságú albuma, a Treasure Ep. Fin: All To Action. A lemezen összesen tizenegy dal található, így ez a fiúk eddigi leghosszabb korongja. Az elődjeik a Treasure EP.1: All to Zero, Treasure EP.2: Zero to One és a Treasure EP.3: One to All volt, amiken hat dal volt megtalálható összesen.

A Treasure Ep. Fin: All To Action egy rövid intró után, rögtön a WONDERLAND című dallal kezd, amelyhez társult egy poszt-apokaliptikus, sötét tónusú és remek tánckoreográfiával ellátott videóklip is. Ennek a számnak a szövegét Hongjoong és Mingi együttesen írták, a többi dalban pedig nagy szerepet játszott EDEN, LEEZ és Ollounder munkássága. A zenét egyébként erős fúvószenekar és dobhangok vezetik. Az albumon szereplő többi dal is hozza a fiúk különleges, erős stílusát és egyediségüket. Megmutatják a lágyabb oldalukat és egy bulisabb zenét is készítettek, amitől igazán felpöröghetünk. A teljes korong szerethető.

Az ATEEZ egyébként alig egy éve debütált, de a zenekar minden bizonnyal beleírta magát a K-pop történelembe. A csoport kezdete óta már turnéztak Észak-Amerikában és Európában, sőt még megállapodást is kötöttek az RCA Records-szal. Továbbá több, mint 100 000 példányban adták el a dél-koreai „Treasure EP.3: One to All” lemezüket. A srácok baromi ügyesek és tehetségesek, nagyon szép jövőnek nézhetnek elébe.

Hozzászólások