Újabb előzetesek érkeztek a Jégvasázs 2-höz

Már nem is olyan sokat kell várni, hogy itt legyen november 21., mikoris végre bemutatásra kerül a Jégvarázs 2. A népszerű rajzfilm ezúttal újabb szereplőkkel és zenékkel fog visszatérni, amiből most a legújabb videó által egy kis részletet is hallhatunk. A szám az Into the Unkown címet kapta és a készítők azt remélik, legalább olyan népszerű lesz, mint a Let it go volt.

Ahogyan már említettem, új szereplőket is kapni fogunk, ilyen lesz Ryder, aki ugyan olyan rénszarvasmániás, mint Kristoff és leghőbb vágya, hogy bejárhassa a világot. Szinkronhangja az a Jason Ritter lesz, aki a Rejtélyek városkájában Dipper Pinest is életre kelti, illetve Agnarr király (Alfred Molina) is fel fog tűnni, aki Elsa és Anna édesapja.

A történet ezúttal arról fog szólni, hogy Elsa útnak indul Annával, Kristoff-fal, Olaffal és Svennel együtt, hogy rájöjjön, miért született varázserővel. Természetesen az út nem lesz egyszerű.

A 2013-ban bemutatott Jégvarázs több mint egymilliárd dollárt kaszált, valamint megnyerte a legjobb animációnak és a legjobb betétdalnak járó Oscar-díjat is. Pont ezért nem is volt meglepő, hogy a második rész előzetese 24 óra alatt 116.4 millió lejátszással újabb rekordot döntött.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?