ALBUMPREMIER: ONEUS – Fly with us

A ONEUS egy hat tagból álló dél-koreai fiúcsoport: Ravn, Seoho, Leedo, Keonhee, Hwanwoong és Xion. A banda 2019. január 9-én debütált a Light Us című minialbumukkal, majd a másodikat, rá három hónapra a Raise us korongot is piacra dobták. A mai napon, azaz szeptember 30-án pedig megjelent a fiúk harmadik minialbuma, „Fly With Us” címmel, amelyen hat szám található és a „LIT” dal lett az, amelyik videóklipet is kapott. A korongon lévő zenék tükrözik a koreai hagyományos zenei hangulatot, amit modern dallamokkal spékeltek meg és tettek kissé energikussá, a trap és hip hop vonalat is kihasználva ezzel.

Az albumon szereplő számok mind egyediek, egy intróval kezdenek (Intro : Fly me to the moon), ami meghozza a hangulatot a többi dalhoz. A Plastic Flower a következő a lemezen, ami lazább lett és a poposabb stílust képviseli. Aztán a harmadik a sorban a Lit, amihez társult egy videóklip is.

A klipben a srácok remekül vannak stylingolva, gyönyörű motívumokkal van teli a hely, ahol táncolnak és igazi koreai hangulatot áraszt. Fantasztikus színekkel árasztják el a videó minden szegletét, szokásukhoz híven megmutatják, hogy mennyire jól tudnak táncolni és természetesen az ének -, raptudásukkal is minden rendben. Ismét egy remek dologgal kedveskedtek nekünk.

Elérkeztünk az album negyedik és az ötödik dalához, ami a Blue Sky, majd a Level Up. A banda ebben a két számban hozza a trap és a hiphop vonalat, amik nagyon hasonlítanak az eddig kiadott ONEUS zenékhez, ütemesek, energikusak és erőteljesek. Aztán pedig méltó lezárást adnak a lemeznek a Stand By című számmal, ahol a srácok megmutatják gyönyörű hangjukat egy lassabb, de mégis ritmusos zenével.

Az évben a csapat útnak indul és bejárja „FLY WITH US” turné keretein belül USA-t. Reméljük hamarosan hozzánk is ellátogat a ONEUS, hiszen már tudjuk mennyire sokoldalúak és tehetségesek.

Ki szereti a bandát és mit szóltok az új albumhoz?

Hozzászólások